Royals

Meghan Markle, dezvăluiri cu ochii în lacrimi: „Prietenii mi-au spus să nu mă mărit cu Harry”

„Nu mulți oameni m-au întrebat dacă sunt bine”, spune Meghan Markle, în noul documentar realizat de ITV.

Nu mulți oameni m-au întrebat dacă sunt bine”, spune Meghan Markle, în noul documentar realizat de ITV, care a devenit viral în doar câteva ore de la lansare. Documentarul atinge câteva subiecte sensibile din viața cuplului regal, cum ar fi sarcina lui Meghan, dar și atacul tabloidelor britanice la adresa Prințului Harry și a soției sale.

În timpul interviului, Meghan Markle are ochii în lacrimi și zâmbește forțat, încercând să își păstreze calmul în fața camerelor de filmat. Din primele secunde se poate observa că fosta actrița din serialul „Suits” nu se simte foarte bine, și că este vizibil afectată de tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Când mi-am cunoscut soțul, prietenii mei erau foarte fericiți, pentru că eu eram în sfârșit fericită. Dar prietenii mei britanici mi-au spus ”suntem siguri că Harry este minunat, dar nu ar trebui să continui cu el, pentru că tabloidele britanice îți vor distruge viața”. Eu nu i-am crezut, am fost naivă, eu sunt din America, la noi nu e așa. Le-am spus că nu are niciun sens, eu mai apărusem oricum în tabloide”, a povestit Meghan Markle.

În ultimul an, tabloidele din Marea Britanie au publicat o mulțime de articole despre trecutul lui Meghan Markle, iar paparazzi i-au urmărit familia, pentru a afla mai multe secrete despre viața Ducesei de Sussex. Acest lucru nu a fost cu siguranță unul ușor pentru Meghan, după cum a dezvăluit și aceasta:

Nu de ajuns să supraviețuim în fața acestor lucruri. Nu acesta este scopul nostru în viață. Trebuie să fim fericiți. Chiar am încercat să fiu tare și să îmi ascund emoțiile, dar am realizat că asta îmi face rău”,  a spus Meghan Markle.

Toate poveștile și scandalurile care au apărut în presă au afectat-o pe Meghan, chiar în perioada în care aceasta era însărcinată, iar acum, fosta actriță încearcă să fie cât mai puternică pentru familia sa.

În timpul sarcinii, femeile sunt mult mai vulnerabile, așa că asta a fost o provocare pentru mine. Să ai un copil mic și să fii proaspăt-căsătorită nu este chiar ușor. Așa că mă bucur că am fost întrebată cum mă simt, nu multă lume se întreabă dacă sunt ok”, a spus Meghan Markle, confirmând faptul că toate întâmplările din ultima vreme au afectat-o extrem de mult.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.