Kiss Music News

BURN! Selena Gomez revine cu un nou single, prin care îl atacă pe Justin Bieber

Selena Gomez aruncă cu noroi în Justin Bieber, lansând o piesă cu mesaj!

Selena Gomez dă lovitura cu un nou single „Lose You to Love Me”, ale cărui versuri surprind o declarație emoționantă despre finalul unei relații. Evident, fanii au considerat că piesa îi este dedicată lui Justin Bieber, care s-a căsătorit de curând cu Hailey Baldwin.

Acest cântec a fot inspirat de multe lucruri care s-au întâmplat în viața mea de când am lansat ultimul album. Vreau ca oamenii să simtă că există o speranță și să știe că întotdeauna poți revii mult mai puternic și mai bun”, a dezvăluit Selena Gomez.

Justin Bieber și Selena Gomez și-au încheiat relația anul trecut, în luna martie, iar în luna iunie, Bieber s-a cuplat cu Hailey Baldwin. La scurt timp, cei doi au anunțat că s-au logodit, iar în septembrie 2018, Hailey a devenit doamna Bieber.

Deși Gomez nu a făcut nicio declarație cu privire la nunta celor doi, o sursă apropiată artistei a dezvăluit că aceasta încă se vindecă după despărțirea de Justin.

„Selena știe că îi este mai bine fără Justin, iar aceasta este cea mai sănătoasă decizie pentru ea. Este deschisă să cunoască oameni noi, dar în ultima perioadă s-a concentrat asupra ei, a încercat să se bucure de viață și să revină la vechea versiune a Selenei pe care toți o știau, dinainte ca aceasta să fie cu Justin”.

Selena Gomez și Justin Bieber s-au împăcat ultima dată în octombrie 2017, iar atunci, prietenii artistei au dezvăluit că aceasta „l-a pus pe Justin pe un piedestal”, ignorând toate avertizările celor din jur. Din păcate, aceștia au decis să ia o pauză în luna martie, care s-a dovedit a fi o despărțire definitivă, ținând cont că Bieber s-a însurat câteva luni mai târziu cu Hailey Baldwin.

Justin Bieber a recunoscut că și-a abuzat fostele iubite

Justin Bieber a avut un moment de sinceritate pe contul lui de Instagram. Artistul a recunoscut că a început să consume droguri „în exces” încă de la vârsta de 19 ani, dar și că și-a abuzat fostele iubite. Pentru comportamentul lui, Bieber dă vina pe faima obținută de la o vârstă fragedă și pe faptul că a copilărit într-o familie cu probleme.

Artistul a povestit că a crescut într-o familie caracterizată de instabilitate, fără venituri, având părinții despărțiți. La doar 13 ani, el a devenit peste noapte vedetă internațională și nu a știut cum să gestioneze situația. 

La 19 ani, am început să iau droguri şi să fiu abuziv cu femeile din viaţa mea. Am devenit resentimentar, lipsit de respect faţă de femei, şi plin de furie. Am devenit rece cu cei care mă iubeau, şi am dispărut, m-am transformat într-o persoană patetică”.

Acum, Bieber susține că a ieșit din acea perioadă neagră din viața lui și a povestit cum a contribuit la asta căsătoria sa cu modelul Hailey Baldwin.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.