Kiss Music News

Snoop Dogg a primit cel mai tare cadou de ziua lui din partea apropiaților!

Snoop Dogg a primit un cadou pe placul lui din partea familiei!

În urmă cu trei zile, Snoop Dogg și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de un cadou inedit, de la membrii familiei. Rapper-ul, care a împlinit 48 de ani, a primit de la apropiați un buchet special, care a cuprins aproape 50 de joint-uri.

Potrivit TMZ, buchetul conținea două dintre substațele lui preferate. De asemenea, Leslie K Monroy, designer-ul floral care s-a ocupat de crearea acestuia, a realizat și câteva clone ale plantelor de canabis – patru clone mici ale mugurilor și opt ale plantelor ajunse la maturitate.

Snoop Dog a vorbit întotdeauna deschis și nu a ascuns faptul că fumează joint-uri. Mai mult, în 2012 el a declarat că fumează 81 de țigări de pe zi. Recent, rapper-ul a recunoscut că are un angajat care se ocupă cu rularea acestora. Și pentru acest lucru, artistul scoate din portofel între 40.000 și 50.000 de dolari în fiecare an.

„Sincronizarea. Sincronizarea nenorocitului este impecabilă. E un profesionist. Dacă eşti foarte bun la ceva de care am nevoie, atunci fii sigur că te angajez”, a zis el. „Acesta este job-ul său, ocupația lui. În CV-ul său, asta spune: „Cu ce te ocupi? „Rulator de joint-uri profesionist”, a spus rapper-ul.

Angajatul, pe nume Seth, îl însoțește peste tot, îi este alături la concerte și chiar fumează împreună pentru că devin mai creativi, așa cum a povestit Snoop.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.