Kiss Music News

Nicki Minaj s-a căsătorit în secret cu un fost pușcăriaș

Nicki Minaj și Kenneth Petty s-au căsătorit în secret!

Se pare că a avut loc o nouă nuntă în rândul vedetelor! Doar că de data aceasta, Nicki Minaj a ales să aibă o nuntă discretă, iar evenimentul a fost ținut departe de ochii curioșilor.

Nicki Minaj și iubitul ei, Kenneth Petty, s-au căsătorit în secret, iar până acum nu se cunosc mai multe detalii despre eveniment. Primele zvonuri despre căsătorie au apărut încă de la finalul anului trecut, când artista și-a anunțat oficial relația pe rețelele de sociali

În luna martie a acestui an, ea a vorbit despre Kenneth referindu-se la el ca fiind soțul ei și în plus, și-a schimbat numele pe contul de Twitter. De asemenea, în urmă cu o lună ea a scris că se simte „iubită necondiționat”.

Acum, Nicki a făcut lumină în această situație! Artista a confirmat că s-a căsătorit prin intermediul unei înregistrări video pe care a postat-o pe contul ei de Instagram. În clip, se observă două căni inscripționate cu mesajul „domnul” și „doamna”, alături de două șepci pe care scrie „mireasă” și mire”. Ea a completat dezvăluirea, notându-și numele întreg în descrierea postării „Onika Tanya Maraj-Petty”.

Nicki Minaj și Kenneth Petty formează un cuplu de mai puțin de un an, însă relația lor nu a fost lipsită de probleme. Kenneth, în vârstă de 41 de ani a avut mai multe probleme cu legea, iar în 1995, el a fost acuzat de tentativă de viol. Potrivit TMZ, el și-a petrecut patru ani în închisoare și a fost condamnat la alți 10 ani, în 2006, după ce a pledat vinovat pentru acuzația de omor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.