Kiss Music News

Două superstaruri vor juca în noul film „Fast & Furious 9”. Află acum despre cine este vorba!

Cardi B și Ozuna fac din nou echipă, dar de data îi vedem jucând împreună în „Fast & Furious 9”.

După ce a avut o scurtă apariție în filmul „Hustlers”, Cardi B își continuă cariera la Hollywood cu un nou rol în filmul „Fast & Furious 9”. Vin Diesel, producătorul celebrei francize a dezvăluit colaborarea cu Cardi B, pe contul său de Instagram, unde a publicat un clip alături de faimoasa rapperiță.

Filmările pentru cel de-al nouălea film din seria au început în luna iunie, iar filmul va apărea pe marile ecrane anul viitor, în luna mai.

Sunt obosit... cu toții am dat ce-i mai bun din noi pentru acest film. Am pus totul pe masă”, a spus Vin Diesel.

Sunt obosită și eu, dar abia aștept să vedeți filmul. Nu vreau să mă laud, dar cred că o să fie cel mai bun”, a dezvăluit Cardi B.

Deocamdată nu se știe ce rol va avea Cardi B în filmul „Fast & Furious 9”, însă aceasta face parte din numele noi care s-au alăturat distribuției. Printre cei nou-veniți se numără și  John Cena, dar și celebrul artist latino OZUNA.

În trecut, Ozuna și Cardi B au colaborat pentru hitul „Taki Taki”, însă acum, aceștia vor fi colegi pe platourile de filmare de la Hollywood. Ozuna a mai jucat într-un film spaniol „Que Leon”, în 2018, iar acum se pregătește pentru continuarea acestuia – „Los Leones”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.