Kiss Music News

Zece artiști care au scris piese pentru foștii lor iubiți!

Depărțirile sunt dureroase, dar uneori îi inspira pe artiști pentru crearea unor noi piese!

Selena Gomez tocmai a lansat un nou single, „Lose You to Love Me”, ale cărui versuri surprind o declarație emoționantă despre finalul unei relații. Și din câte se pare, fanii consideră că piesa îi este dedicată lui Justin Bieber, care s-a căsătorit de curând cu Hailey Baldwin.

Însă Selena nu este prima artistă care face asta! Depărțirile sunt dureroase, dar uneori îi pot inspira pe artiști. Așa că mulți muzicieni au compus unele dintre cele mai mari hituri ale lor în urma unor relații eșuate.

Jennifer Lopez

J.Lo este una dinte artistele care a știut cum să profite de relațiile eșuate, lansând câteva piese despre foștii ei iubiți. Single-urile „Love Don't Cost a Thing" și „I'm Glad" au fost inspirate de Diddy și Ben Affleck, dar și celelalte relații au piesele lor. După divorțul de Marc Anthony, Jennifer a rămas cu multe întrebări despre dragoste și „What is Love” a fost lansată în același an în care cei doi au anunțat despărțirea. Iar „Ain't Your Mama" vorbește despre relația ei cu Casper Smart.

Shakira

Se crede că unul dintre cele mai triste și emoționante albume ale artistei îi este dedicat fostului ei iubit din tinerețe, Osvaldo Rios. Cei doi au format un cuplu în anii 90, dar despărțirea lor se pare că a inspirat întreg albumul „Donde están los ladrones?”. Shakira a păstrat tradiția, iar în 2005 a lansat „No”. Piesa spune povestea unei femeie care ieșea dintr-o relație toxică.

Mariah Carey

Artista nu s-a abținut deloc atunci când a lansat „Obsessed”, în urma zvonurilor apărute despre o relație între ea și Eminem. Mai mult, ea chiar s-a îmbrăcat precum celebrul rapper, iar asta a fost puțin ciudat.

Selena Gomez

Despre Selena nu este prima dată când se spune că a lansat piese dedicate foștilor iubiți. După despărțirea artistei de Justin Bieber, fanii lor au fost dezamăgiți. Și se pare că la fel au fost și cei doi! Cea mai cunoscută piesă fiind „The Heart Wants What It Wants”, în care artista mărturisește că nu putea să nu-l iubească pe interpretul piesei „Sorry”, deși relația lor a fost adesea toxică.

Justin Bieber

Justin a lansat de asemenea, o piesă despre Selena. Megahit-ul „Sorrry” din 2005  a fost văzut de unii ca fiind regretul artistului pentru modul în care s-a desfășurat relația lor.

The Weeknd

Spre deosebire de relația dintre Selena Gomez și Bieber, cea cu The Weeknd a decurs normal. Totuși, după o relație de doar opt luni, cei doi s-au despărțit și la scurt timp artistul a lansat „Call Out My Name”.  În piesă, The Weeknd face referire la transplantul de rinichi al artistei care a avut loc în timp ce ei formau un cuplu.

Demi Lovato

Artista a auzit pentru prima dată versurile piesei „Tell Me You Love” atunci când trecea prin despărțirea de Wilmer Valderrama, după o relație de șase ani. Piesa vorbește despre finalul unei relații și durerea care vine odată cu aceasta. Clipul este și mai amuzant atunci când partenerul ei, interpretat de Jesse Williams, o părăsește la altar.

Camila Cabello

După lansarea albumului ei solo, Camila a dezvăluit că latura ei dramatică se poate observa cel mai bine în melodia „Never Be The Same”. Ea a povestit că versurile au fost inspirate din relația ei cu Austin Mahone. „Piesa asta este despre un băiat cu care am fost trei luni, nici măcar trei, au fost cam două luni”, a spus ea. „Și eu mâ gândeam „Tu ești alesul! Tu ești!”, a declarat artista. Însă nu a fost așa! Camila și Austin nu au fost mult timp împreună, dar a fost suficient pentru a inspira balada de dragoste.

Katy Perry

Katy Perry a fost șocată atunci când comediantul Russell Brand i-a cerut divorțul la nici un an de la căsătorie. Artista a fost atât de rănită încât a lansat „Wide Awake”, „Part of Me” și balada „By the Grace of God”, în care a detaliat toate sentimentele ei de după despărțire.

Taylor Swift

Taylor Swift este deja cunsocută pentru faptul că își ia revanșa prin versurile pieselor ei. Cântăreața are o lungă listă de melodii în care vorbește despre relațiile ei, inclusiv despre cea cu Harry Styles, pentru care a scris single-ul „Style”. Deloc subtil.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.