Cool Stuff

Ce reacţie a avut protagonistul serialului "Breaking Bad", după ce a gustat băuturile tradiţionale româneşti

Uite ce reacţie a avut Aaron Paul din "Breaking Bad", după ce a gustat din băuturile tradiţionale româneşti!

Aaron Paul, actorul care îl interpretează pe Jesse Pinkman în serialul “Breaking Bad”, şi-a surprins fanii din România, după ce a acceptat provocarea celor de la Netflix, de a gusta băuturi tradiţionale româneşti. Întreaga provocare a făcut parte din campania de promovare a filmului El Camino”, care este continuarea serialului “Breaking Bad”.

Aaron Paul a gustat mai multe băuturi tradiţionale româneşti, printre care s-au numărat ţuica, vinarsul, vişinata, pălinca şi lichiorul de nuci verzi, iar reacţiile sale au fost extrem de amuzante.

Doamne, iubesc România! Mi-aş dori ca toate interviurile mele să fie aşa. Mulţumesc că mi-aţi fost alături. Şi mulţumesc, România, că m-ai îmbătat puţin“, a spus Aaron Paul.

Deşi momentul a fost unul amuzant, clipul a fost însoţit şi de un îndemn la responsabilitate, în ceea ce priveşte consumul de băuturi alcoolice - „Asta-i ca de la un "distilator" la altul. Semnat, toţi românii în timpul toamnei. 18+ Consumaţi alcool în mod responsabil şi niciodată la volan!“.

La şase ani după difuzarea ultimului episod al serialului „Breaking Bad“, filmul „El Camino: A Breaking Bad Movie“ spune povestea aventurilor lui Jesse Pinkman (Aaron Paul), fostul acolit al lui Walter White (interpretat de Bryan Cranston).

Filmul a fost scris şi regizat de Vince Gilligan, creatorul „Breaking Bad“, şi poate fi urmărit pe Netflix, aşa că dacă încă nu ai apucat să îl vezi, e timpul să-şi pregăteşti nişte popcorn!

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.