Cool Stuff

VIDEO | Cum arăta Jason Statham în urmă cu 30 de ani, când avea o altă carieră!

Înainte de a fi actor, Jason Statham era inotător!

Jason Statham este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, mai ales datorită rolurilor din „The Italian Job", „Snatch", „The Expendables" și cu siguranță, „Fast and Furious".

Acum, el este considerat unul dintre cei mai puternici și badass actori, însă în urmă cu 30 de ani, el se îndrepta către o altă carieră - cea de înotător! Probabil, asta explică și fizicul lui bine lucrat.

În 1990, Jason a participat la Jocurile Commomwealth-ului organziate în Auckland, Nouă Zeelandă. Totuși, la acea vreme starul de cinema nu s-a dovedit a fi un săritor prea bun și nu s-a făcut remarcat.

Urmărește întreg momentul aici!

Jason Statham a înțeles repede că drumul lui este altul și s-a reorientat către lumea filmului. Și se pare că a făcut alegerea corectă.

Acum, actorul se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o relație stabilă. Jason trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de nouă ani, cu Rosie Huntington-Whiteley. Logodnica lui este unul dintre cele mai apreciate modele internaționale, care a reușit să dea lovitura și în lumea filmului.

Mai mult, în urmă cu doi ani, ei au devenit părinți și au împreună un băiețel, pe nume Jack Oscar Statham. Într-un interviu, Rosie a povestit că Jason își ia foarte în serios „datoria de tată” și încearcă să o ajute cu tot ce poate.  Actorul se trezește cu drag în fiecare dimineață la ora 5.00 și se ocupă de cel mic, iar pe ea o lasă să mai doarmă o oră.

Cel mai recent film al lui Jason Statham este „Hobbs and Shaw” – un subcapitol din celebra franciză „Fast and Furious” –  alături de Dwayne Johnson. Filmul, lansat vara aceasta, a fost un real succes, înregistrând încasări de peste 60 de milioane de dolari doar în primul weekend.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.