Kiss Music News

FOTO | 15 vedete și sosiile lor. Asemănările sunt uimitoare!

Asemănările uimitoare dintre oameni obișnuiți și cele mai îndrăgite vedete.

Cu toții am visat la un moment dat să arătăm precum una dintre vedetele noastre preferate. Unii încearcă să le imite stilul, unii se tund ca idolii lor, iar unii recurg chiar la operații estetice pentru asta. Alții, însă, sunt mai norocoși! Ei s-au născut așa și nu pot decât să se bucure atunci când sunt confundați cu unele dintre cele mai iubite celebrități.

O mulțime de vedete internaționale și-au descoperit sosiile printre oamenii obișnuiți și acum există chiar și o pagină de Instagram unde îi putem vedea, „Same de la Same”. Iată unele dintre cele mai uimitoare asemănări!

Shakira

Unii dintre ei au profitat de această asemănare și au transformat-o chiar într-un job.

„Publicul meu mă apreciază pentru munca pe care o fac pe scenă. Ei apreciază reprezentațiile mele, cântatul și dansul, dar știu că în viața de zi cu zi sunt Rebeca Maiellano, o cântăreață din Venezuela și imitator“

Kate Moss

„Există o singură Kate Moss, dar este o plăcere să fiu asemănătă cu ea.  Sunt ocupată cu călătoriile, lucrez pentru diverse branduri, modelling, promoții, evenimente ... viața este o aventură”.

Simon Cowell

„Am fost reperat la un festival, în zona VIP și cineva a spus că semănăm. De atunci, am avut privilegiul de a lucra cu Simon în trei ocazii și de asemenea, mă bucur să pot ajuta atâtea organizații caritabile”.

Katy Perry

„Este un compliment foarte mare să fiu comparată cu Katy. Dintotdeana am fost fanul ei, așa că îmi dă încredere faptul că sunt comparată cu cineva pe care admir”.

Tom Cruise

„Fac asta de 9 ani. A fost o călătorie minunată. Este o slujbă pentru mine. Oamenii adoră să facă fotografii cu mine, chiar dacă știu că sunt versiunea mai tânără. Nostalgia este un sentiment foarte puternic, duce oamenii înapoi în anii 80”.

Elton John

„Am fost la concertul lui Elton din Leicester, Marea Britanie acum câțiva ani și, bineînțeles, m-am îmbrăcat ca Elton și am fost asaltat de oameni toată noaptea și chiar am dat și câteva autografe”.

Meghan Markle

"În prezent, sunt însoțitoare de zbor și oamenii îmi spuneau că arăt ca ea, încă de pe vremea când juca în „Suits”. După ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, se întâmplă mai des. Oamenii se uită la mine și zâmbesc, se opresc și îmi spun că arat ca noua prințesă, Meghan Markle”.

Robbie Williams

„Oamenii întorc capetele după mine de vreo 20 de ani și întodeauna se aude un strigăt de nicăieri, „Robbie!” fie că este în aeroport, la supermarket sau într-un pub. L-am întâlnit pe RW și întotdeauna a fost super cool și am sfârșit prin a vorbi despre fotbal”.

Angelina Jolie

"De fiecare dată când sunt comparată cu ea, fie că este la locul de muncă, la alergat sau în online, este măgulitor, dar este, de asemenea, greu de crezut. Cred că este absolut superbă și nu m-am gândit niciodată la ea în felul acesta”.

Mila Kunis

„Atât de mulți oameni mi-au spus „știi cu cine semeni? Și voi ști întotdeauna ce urmează să spună, așa că le răspund eu (Mila Kunis) și apoi ei spun „fata aceea din That 70s show!"

Johnny Depp

Și Johnny Depp din Israel!

Mariah Carrey

„Când apar la un eveniment în rolul lui Mariah Carrey, este o experiență fabuloasă. Toți sunt întotdeauna fericiți să vadă pe cineva care seamănă cu regina. Oamenii sunt mereu extrem de amabili”.

Rihanna

„Iubesc când mi se spune că arăt ca ea. Rihanna este o inspirație pentru mine și pentru multe alte femei din întrega lume. Este extraordinară!”

Justin Timberlake

"Oamenii sunt foarte entuziasmați când mă văd. Pentru mine, este o onoare să arăt ca cineva atât de iubit și respectat de fanii săi. Speranța mea este că aduc un pic din acel JT-ness tuturor celor pe care îi întâlnesc”.

Sansa Stark / Game Of Thrones

„De fapt, totul a început ca o glumă între mine și prietenii mei din liceu. Primesc multe reacții de „ Oh, Doamne! Arăți ca acea doamnă pe care o urmăresc la televizor". Au fost oameni care m-au oprit pe stradă și mi-au cerut să facem poze. A fost un tip care mă striga din mașină. Am întâlnit oameni să mă oprească pe stradă și mi-au cerut poze. A fost intens”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.