Cool Stuff

FOTO | Fotografiile cu care Jason Momoa va cuceri orice femeie

Jason Momoa a cucerit Instagramul cu o serie de noi fotografii!

Jason Momoa este cu siguranță unul dintre cei mai îndrăgiți actori. Fie că îl apreciezi pentru rolurile sale, sau pentru activism, este imposibil să nu îl adori pe celebrul actor. Momoa este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului și nu se ferește să își arate latura sensibilă, dincolo de fizicul de invidiat.

Starul a acordat recent un interviu pentru Esquire, ocazie cu care a făcut și o ședință foto adorabilă. Cum era de așteptat Jason a făcut furori pe Instagram! În nici 24 de ore, fotografiile au strâns peste 1,2 milioane de like-uri. Și nici nu este de mirare! La ce te poți aștepta atunci când Jason Momoa apare într-o poză ținând o pisică în brațe?

Și dacă mai este nevoie, iată alte câteva fotografii din pictorial, care te vor cuceri imediat!

Mai mult, Momoa este un familist convins și un iubitor de animale declarat. Actorul este tată a doi copii, iar împreună cu soția sa, Lisa Bonet, acesta are și câteva animale de companie. În interviul din Esquire, actorul a dezvăluit are doi câini, amândoi un amestec interesant de rase: jumătate malamut, jumătate lup. Dar și un măgăruș! Așa că nu putem decât să așteptăm noi poze!

Dacă și tu ești îndrăgostită de Jason Momoa, nu îți face griji! Este perfect normal! Nici chiar vedetele nu pot rezista farmecului său! Uite cum îl privește fosta lui din serialul „Game of Thrones”, Emilia Clarke.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.