Cool Stuff

Cinci vedete care s-au căsătorit cu fanii lor!

Pentru unii, visul de a se căsători cu vedeta preferată a devenit realitate!

Toată lumea a visat probabil să se să se căsătorească sau cel puțin, să se întâlnească cu actorul sau cântăreața preferată. Poate părea un basm, dar pentru câțiva oameni mai norocoși, visul s-a îndeplinit.

Iată cinci vedete care s-au îndrăgostit de unul dintre fanii lor și au format o familie împreună.

Matt Damon

Actorul a cunoscut-o pe soția sa, Luciana Barroso, într-un bar, unde ea lucra și au început să întâlnească în 2003. Cuplul s-a căsătorit peste doar doi ani și acum au împreună trei copii. „Am avut noroc", a spus Damon pentru Esquire „M-am îndrăgostit de un civil. Nu de o actriță faimoasă. Astfel, atenția nu se dublează - crește exponential”.

Nicolas Cage

Actorul a cunoscut-o pe Alice Kim în 2004, când ea avea 19 ani, într-un restaurant unde era chelneriță. Cei doi au fost format un cuplu timp de 12 ani și au împreună un fiu pe nume Kal-el. Din păcate, în 2016 ei au divorțat dar au păstrat o relație foarte bună.

„A fost un șoc pentru mine - cu siguranță nu m-am așteptat la asta, iar acele sentimente trebuiau să se ducă undeva, așa că le-am investit în spectacole”, a declarat actorul la scurt timp după despărțite.

Patrick Dempsey

Starul din „Grey`s Anatomy” a cunoscut-o pe actuala lui soție, Jillian Fink, la salonul acesteia de înfrumusețare. „Am fost șocată”, a povestit ea pentru revista People. „Dar, în același timp, am fost fericită pentru că era foarte de drăguț”.

După trei ani de tatonări, actorul a aflat că ea este singură și a invitat-o în oraș. Lucrurile s-au mișcat rapid, iar la trei luni de la prima întâlnire, cuplul s-a mutat împreună. În cele din urmă, cei doi s-au căsătorit în 1999 și au împreună trei copii.

Steve Harvey

Comediantul și gazda TV și-a întâlnit soția, Marjorie, în 1990, la un show de-al lui, în Memphis. El a zărit-o în pubic și de pe scenă i-a spus: „Nu știu cine ești, dar mă voi căsători cu tine”. Anul acesta, cei doi au sărbătorit 12 ani de căsnicie și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. De asemenea, ei și-au mutat relația și în mediul online și nu ezită să își exprime dragostea.

„Adevărul este că... o iubesc și ea mă iubește, ...... să știți că 2 persoane pot fi cu adevărat îndrăgostite ... chiar este posibil❤️", a comentat Steve Harvey la o postare de pe Instagram a soției lui.

Reese Witherspoon

La scurt timp după despărțirea de actorul, Jake Gyllenhaal, Reese Witherspoon l-a cunoscut pe actualul ei partener, Jim Toth, la o petrecere. Acum, cei doi sunt căsătoriți de opt ani, dar înainte ca el să conducă o companie care susține activitatea soției lui, era practic, un fan platit.

Jim continuă să fie cel mai mare fan al soției lui și potrivit declarațiilor actiței, el este cel care a încurajat-o să devină prodcător. „Ar trebui să produci filme. Citești mai multe cărți decât orice altă persoană pe care o cunosc. Ar trebui să cumperi câteva și să le transformi în filme”, a povestit ea într-un interviu acordat pentru Elle. Cei doi au împreună un fiu, alături de ceilalți doi copii ai lui Reese, din căsnicia anterioară.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.