Cool Stuff

Netflix filmează în România încă un film de Crăciun. Ce actriță Disney revine la noi în țară!

Există mari șanse ca Vanessa Hudgens să revină în România anul viitor, pentru filmările unei noi producții Netflix.

Există mari șanse ca Vanessa Hudgens să revină în România anul viitor, pentru filmările unei noi producții Netflix. După succesul filmul „The Princess Switch”, producătorii au decis să facă o continuare, care cel mai probabil va fi filmată tot pe meleagurile românești.

În primul film, Vanessa Hudgens interpretează două personaje diferite, mai exact, două tinere care seamănă izbitor, dar care s-au născut în țări diferite, fiecare având un destin aparte. Evident, cele două se întâlnesc și fac schimb de identități pentru câteva zile, iar acest lucru le dă peste cap viața tuturor celor din jur.

Cel de-al doilea film se va numi „The Princess Switch: Switched Again”, și din câte se pare, Hudgens va interpreta de data aceasta trei roluri, pe lângă Ducesa Margaret și sosia acesteia, Stacy, actrița o va juca și pe Fiona, o tânără petrecăreață.

The Princess Switch: Switched Again va ajunge pe Netflix abia în 2020, însă pentru acest Crăciun, te așteaptă o mulțime de alte filme, printre care și „The Knight Before Christmas”, în care protagonista este tot Vanessa Hudgens.

Anul trecut, actrița Vanessa Hudgens posta o mulțime de fotografii din Oradea, iar toată lumea se întreba ce caută aceasta în România. Se pare că artista era de fapt protagonista filmului „The Princess Switch”, pe care Netflix l-a filmat aproape integral în România.

Filmările pentru filmul „The Princess Switch” s-au desfășurat în castelul Karolyi, care este mai exact fosta Primărie din Carei, dar și în zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, acolo unde a fost amenajat târgul de Crăciun. Pe lângă actorii americani și britanici, la filmări au participat și figuranți locali, din Carei și Satu Mare.

Dacă nu ai apucat să vezi primul film, urmărește acum trailer-ul pentru „The Princess Switch” și pregătește-te să-l vezi de Crăciun!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.