Smartfriend

VIRAL | Donald Trump și soția lui, protagoniștii unui moment penibil de Halloween

Donald și Melania Trump, protagoniștii unui moment amuzant la Casa Albă!

Donald Trump și soția sa au sărbătorit și anul acesta Halloween-ul la Casa Albă, unde au organizat mai multe activități pentru copiii care i-au vizitat.

Scările clădirii au fost decorate cu dovleci și ornamente specifice de Halloween, iar cuplul prezidențial și-a făcut apariția în fața oaspeților, pe un covor roșu, unde  i-au întâmpinat cu dulciuri pe copii, pe acordurile melodiei din filmul „The Addams Family” .

Ca de fiecare dată, Președintele Statelor Unite și soția lui au fost protagoniștii unui moment amuzant, sau mai bine zis, ridicol. Trump i-a pus o ciocolată pe cap unui copil costumat într-un minion din filmul „Despicable Me”, iar Melania l-a urmat și a făcut același lucru.

Copilul nu a putut spune nimic deoarece era costumat, însă ciocolata pusă de cei doi pe capul lui, a picat. Momentul a fost cu atât mai penibil cu cât copilul avea și un coș în care să strângă dulciurile primite.

Cei prezenți nu au putut să treacă cu vederea acest lucru, așa că au distribuit clip-ul pe rețelele de socializare și a devenit rapid viral. Internauții au lăsat și câteva comentarii, întrebându-l pe Donald Trump dacă știe sau nu pentru ce era acel coș pe care copilul îl ținea în mână. „Dar pentru ce credea că era acea geantă? Hai să îi pun în cap dulciurile”, a scris unul dintre fani pe Twitter.

Pe lângă asta, și Chrissy Teigen a avut o reacție despre această situație. „Câteodată, chiar încerc să îi ofer acestui ciudat prezumția de nevinovăție. Mă gândeam că poate el nu are o geantă, însă el avea”, a scris Chrissy pe Twitter.

Aceasta nu este prima dată când Donald Trump și Chrissy Teigen se află într-un conflict pe Twitter. Acum două luni, Trump a criticat-o pe Chrissy și a făcut-o „rea de gură”.

VIDEO: Twitter @NotoriousGRC

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.