Kiss Music News

Cum a fost în tabăra de muzică de la Castelul Bran

Află cum s-au distrat artiștii și compozitorii în tabăra de muzică de la Castelul Bran!

Autori și artiști din America, Australia, Suedia, Germania, Marea Britanie, Grecia sau Italia, au compus muzică în cele 9 studiouri de muzică amplasate în camerele pline de istorie ale Castelului Bran.

Dincolo de experiența muzicală, cei 70 de oaspeți au fost invitați să descopere tradiția și obiceiurile românești, împachetate în jurul legendei contelui Dracula. Dansuri tradiționale românești, degustare de vinuri românești, întalnirea cu însuși contele Dracula, interpretat de actorul Alexandru Nagy și aprinderea Focului lui Simedru cu torțe au fost doar câteva dintre activitățile la care au luat parte autorii premiați.

Printre cei peste peste 40 de autori străini prezenți în camp s-au numărat Ilkay Secan, Bruno Lopez, Embody, Kelli Leigh, Moa Lisa, Jenson Vaughn, Jen Jis, Hi Levelz, Cale Lehmann, Paul Lino, Cymo, Damon Sharpe, Sarahba și mulți alții.

Compozitorii români nu au lipsit, fiind reprezentați de nume mari, precum Laurențiu Duță, Damian Draghici, Mihai Pocorschi, Monoir, Lora, Eneli, Misha Miller, Randi, Florian Rus sau Nicole Cherry.

Studioul Fanta a fost elementul cheie al taberei. Atent decorat în nuanțe de Portogroaza, a fost responsabil de Imnul Halloweenului, care a fost creat chiar în casa contelui Dracula.

Este pentru prima oară când Tik Tok, una dintre cele mai mari platforme de conținut video din lume, devine partener al unui eveniment în România. Platforma a fost reprezentată în tabără de peste zece artiști, autori și influenceri din Suedia și Germania, printre care: Christoffer Collins, Faux Delorean, Kevin Hogdahl, Cymo, Paul Lino Krenz, Moa Hammar. Totodată, în tabără s-au creat peste 100 de materiale de conținut marca Tik Tok.

Evenimentul a fost powered by Kiss FM, iar conceptul taberei a fost creat de către Marius Moga și  DeMoga Music, în parteneriat cu Ultra Music. 

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What's Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Norya, Sebastian Dobrincu, Tya, Ciprenko și mulți alții.

DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.