Kiss Music News

Cinci artiști fresh care au dat lovitura în 2019 și pe care trebuie neapărat să îi asculți

Iată care este noul val de artiști din 2019!

În fiecare an apare un nou val de artiști, care dau lovitura cu o piesă și ajung în fruntea topurilor muzicale, detronând legendele industriei. Dacă 2018 a fost anul muzicii latino, în 2019, am avut ocazia de a descoperi o mulțime de artiști pop, foarte talentați, pe care sigur ți-ar plăcea să îi asculți live. Toți au fost în Kiss Top 40, și abia așteptăm să intre în top cu alte single-uri noi.

Lewis Capaldi

Dacă Sam Smith și Ed Sheeran ar avea un frate, cu siguranță acesta ar fi Lewis Capaldi! Artistul scoțian, în vârstă de 23 de ani, a dat lovitura în 2019 cu hitul „Someone You Loved”, care a înregistrat peste 680 de milioane de ascultări pe Spotify.

Anul 2019 a fost un moment crucial pentru cariera lui Lewis Capaldi, a cărui popularitate a crescut vertiginos. Cu albumul său de debut, „Divinely Uninspired To A Hellish Extent", care a fost #1 timp de 6 săptămâni și declarant cel de-al doilea cel mai bine vândut album al anului, Lewis Capaldi poate fi considerat unul dintre cei mai de succes artiști ai industriei muzicale actuale.

Alec Benjamin

La 25 de ani, Alec Benjamin și-a asigurat un loc fruntaș în topurile internaționale, cu hitul „Let Me Down Slowly”, care ocupă locul 2 în clasamentul Kiss Top 40. Piesa are aproape 450 de milioane de ascultări pe Spotify, iar videoclipul a înregistrat 85 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Alec Benjamin este un tânăr artist din Statele Unite, care și-a făcut debutul în 2017, însă abia în 2019, piesa lui „Let Me Down Slowly” a reușit să iasă la suprafață și să devină populară la nivel internațional.

Rosalia

Chiar dacă a debutat în 2018, Rosalia a reușit să se facă remarcată cu adevărat abia în 2019, după ce a lansat mega-hitul „Con Altura”, care a dominat toate topurile muzicale. Piesa i-a adus o mulțime de nominalizări la Latin Grammy Awards și MTV Video Music Awards, iar în acest moment, hitul ocupă locul 24 în Kiss Top 40.

Rosalia este cu siguranță o senzație a muzicii latino, tânăra având un puternic background muzical în spate, ea fiind studentă a Facultății de Muzică din Catalonia.

Tones & I

Cu peste 92 de milioane de vizualizări pe Youtube și aproape 10 milioane de căutări pe Shazam, piesa „Dance Monkey”, a lui Tones and I, este cea mai ascultată melodie a momentului, în România și la nivel global.

Tones and I este o tânără artistă în vârstă de 19 ani, din Australia, care a decis să renunțe la tot, pentru a-și urma visul. Artista și-a dat demisia de la locul de muncă și a plecat de acasă pentru a susține spectacole pe stradă. Așa a ajuns să fie remarcată, iar în câteva luni, cântăreața și-a făcut debutul cu piesa „Dance Monkey”.

Lil Nas X

Când spui Lil Nas X te gândești instant la „Old Town Road”, hitul anului 2019! Cine ar fi spus că un gen muzical precum country rap ar putea avea atât de mult succes. Ei bine, Lil Nas X a știut cum să își facă loc în industrie, iar colaborarea cu tatăl lui Miley Cyrus l-a ajutat cu siguranță să ajungă în fruntea topurilor muzicale.

Până acum, hitul i-a adus lui Lil Nas X o mulțime de premii și nominalizări la Teen Choice Awards, MTV Video Music Awards și People's Choice Awards. Iar dacă te-ai plictisit de piesa „Old Town Road”, încearcă să asculți și noul single „Panini”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.