Cool Stuff

Angelina Jolie, în pericol pe platourile de filmare!

Angelina Jolie a trecut prin momente de panică în timpul filmărilor pentru „The Eternals”.

Angelina Jolie și Richard Madden au început deja filmările pentru noul film, „The Eternals”, însă lucrurile nu au mers chiar conform planului! Se pare că producătorii au fost nevoiți să întrerupă activitatea, după ce au descoperit o bombă neexplodată în apropiere.

Locul de filmare de pe Insula Fuerteventura din Insulele Canare a fost evacuat imediat pentru a le permite experților să dezamorseze bomba. Dispozitivul se pare ca ar fi rămas acolo din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, la o bază nazistă părăsită.

„Evident că a fost înfricoșător – bomba ar fi putut fi acolo de zeci de ani, neatinsă, dar cine știe ce s-ar fi putut întâmpla dacă o deranjam. Unele dintre cele mai mari vedete din lume erau pe set și nimeni nu ar fi avut nicio șansă. Din fericire, experții s-au ocupat de asta”, a declarat o persoană din echipă pentru The Sun.

După ce au trecut prin clipe de panică, actorii se află acum în siguranță și continuă filmările. Alături de Angelina și Richard, pe platourile de filmare se află și Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Scarlett Johansson și Don Lee.

Producția este încă în desfășurare pe dunele din uimitorul Parc Natural din Corralejo, care are 48.000 de hectare, unde echipa a amplasat tot ce este nevoie pentru realizarea filmului. Lansarea filmului este programată pentru anul viitor, pe 6 noiembrie 2020.

„Sunt atât de încântată să fiu aici! Cred că asta înseamnă să faci parte din MCU, asta  înseamnă să fii etern, asta înseamnă să fii în această familie. Toți am citit scenariul și știm care este sarcina fiecăruia, așa că vom lucra din greu,”, a spus Angelina Jolie în cadrul Comic Con-ului dedicat universului Marvel, din San Diego.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.