Cool Stuff

Vin Diesel, mesaj emoționant pentru fiica lui Paul Walker cu ocazia zilei ei de naștere!

Meadow Walker a împlinit 21 de ani!

Meadow Walker este majoră cu acte în regulă! Fiica regretatului actor Paul Walker a împlinit 21 de ani și a primit o mulțime de mesaje emoționante.

Chiar dacă aceasta a crescut, ea a rămas extrem de apropiată de foștii colegi ai tatălui ei, așa că printre cei care i-au urat „La mulți ani!” se numără și Vin Diesel. Actorul a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie în care fiica lui apare alături de Meadow, însoțită de un mesaj special.

„Aș putea spune că sunt atât de mândru de persoana care devii… dar adevărul este că mereu am fost mândru de tine. La mulți ani Meadow! Știu că este cea de-a 21-a aniversare a ta și ai fi vrut să te distrezi în Japonia, dar familia te așteaptă cu un tort când ajungi acasă, așa că ar trebui să te grăbești. Te iubesc. Unchiul Vin”.


După moartea lui Paul, fiica actorului a rămas în relații foarte bune cu familia lui Vin Diesel. Mai mult, actorul chiar și-a numit fetița în vârstă de 4 ani, Pauline, după numele fostului său coleg. De asemenea, Meadow petrece destul de mult timp cu fiicele lui Vin Diesel.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.