Kiss Music News

Eminem i-a luat apărarea lui Chris Brown, atunci când acesta a abuzat-o pe Rihanna

Câteva versuri nelansate dintr-o piesă a lui Eminem creează noi controverse!

Atunci când Chris Brown a atacat-o pe Rihanna, fanii celor doi au fost complet șocați! La 10 ani de la acel moment, aflăm că Eminem a fost de partea artistului și chiar a scris câteva versuri despre asta.

Recent, un utilizator Reddit a postat un clip de șapte secunde intitulat „(SNIPPET) Eminem - Things Get Worse (Rihanna Diss)”, despre care se spune că a fost înregistrat în timpul sesiunilor pentru albumul din 2009 al lui Eminem, „Relapse”. Ulterior, fragmentul a fost eliminat, însă acum circulă pe rețelele de socializare.

Versiunea finală a piesei nu îi menționează pe cei doi, însă include multiple referințe la celebritățile feminine care au fost abuzate sexual și ucise. De asemenea, albumul a fost lansat la doar câteva luni după ce Chris Brown a fost acuzat de infracțiune.

Aceasta nu este prima dată când versurile lui Eminem creează controverse din cauza poveștilor sale de violență împotriva femeilor. Mai mult, propria sa mamă a intentat un proces împotriva lui, în 1999, în care îl acuza de calomnie din cauza versurilor de pe LP-ul „The Slim Shady”. Rapper-ul a fost dat în judecată și de fosta lui soție Kimberly Scott, pentru piesa „Kim”, în care spune că a ucis-o cu violență.

Cu toate acestea, este prima dată când Eminem și-a exprimat susținerea pentru un incident de violență domestică din viața reală. De obicei, versurile lui - deși extrem de violente și controversate – se presupune că sunt ipotetice.

Pe 8 februarie 2009, Chris Brown și Rihanna, iubita lui de atunci, au avut o ceartă care a escaladat rapid către violență fizică. În urma incidentului, artista a rămas cu leziuni faciale vizibile și a avut nevoie de spitalizare. În aceeași seară, Chris s-a predat la departamentul de poliție din L.A., unde a fost reținut. Chiar dacă raportul poliției a ținut secret numele femeii agresate, media a ajuns rapid la informații și le-a făcut publice. Patru luni mai târziu, artistul a pledat vinovat pentru infracțiune și și-a acceptat pedeapsa: ore în folosul comunității, cinci ani de probațiune și consiliere pentru violență.

Totuși, de atunci Rihanna și Eminem au colaborat de câteva ori, cele mai cunoscute fiind hit-urile „Love the Way You Lie”, din 2010 și „The Monster”, lansat trei ani mai târziu.

VIDEO: @jahbles13172076

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.