Cool Stuff

Ce s-a întâmplat până la urmă cu Sophie în filmul „Joker”?

Jokerul a omorât-o pe Sophie Dumond, sau nu?

Dacă ai văzut filmul Joker în cinematografe, cu siguranță ai rămas cu câteva semne de întrebare, mai ales în ceea ce o privește pe Sophie Dumond, tânăra de care s-a îndrăgostit Arthur Fleck.

Regizorul filmului, Todd Phillips, a dezvăluit că o scenă importantă din film a fost ștearsă, iar acel moment confirmă ce s-a întâmplat mai exact cu Sophie. Cei mai mulți spectatori s-au gândit că Sophie a fost ucisă de Joker, în scena în care Arthur intră în apartamentul ei, iar ulterior se aud sirenele poliției. Asta a vrut și regizorul să credem, însă acum, acesta ne dezvăluie că Sophie este în viață și că nu a fost atacată de  Joker.

Mulți oameni m-au întrebat dacă Sophie a fost omorâtă. El nu o omoară. Mi-a plăcut ideea de a crea acea senzație de tensiune și am vrut ca audiența să se întrebe ”Cât de nebun este?”, a dezvăluit Todd Phillips.

Se pare că la finalul filmului ar fi trebuit inclusă o scenă în care Sophie se uita la televizor și urmărea interviul lui Arthur, din emisiunea lui Murray, iar acțiunea se petrecea la câteva zile după ce Jokerul fusese în casa ei.

Cei mai mulți oameni cu care am vorbit mi-au spus că Jokerul nu ar fi omorât-o pe Sophie, pentru că el se răzbuna doar pe oamenii care i-au făcut rău. Sophie nu i-a făcut nimic. Oamenii au înțeles că deși el era un personaj negativ, trăia după anumite reguli. Nu ar fi omorât-o pe acea femeie”, a spus regizorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.