Cool Stuff

Matthew Perry, interpretul lui Chandler din serialul „Friends”, a ajuns de nerecunoscut!

Matthew Perry a fost surprins de străzile din Los Angeles!

Matthew Perry, actorul din „Friends”, a stârnit îngrijorare în rândul fanilor după ce a fost fotografiat arătând neîngrijit, pe străzile din L.A. Actorul a fost surprins ieșind dintr-un restaurant, unde luase cina alături de o femeie, care apare de asemenea în poze.

Perry a afișat un look total neîngrijit, fiind îmbrăcat într-un tricou alb, la care a adăugat o cămașă largă și o pereche de pantaloni de trening, care nu îl pun deloc în valoare.

Fanii au postat fotografiile pe Instagram și utilizatorii s-au arătat foarte îngrijorați, așa că au postat mesaje de susținere pentru acesta.

„Arată atât de trist... Sper să se facă bine, săracul”, spune unul dintre comentarii. „Hei Matthew. Suntem întotdeauna aici pentru tine! Îți dorim toate cele bune", a scris un alt utilizator.

Matthew Perry a ieșit din lumina refectoarelor în ultimii ani, cele mai recente proiecte ale sale fiind „The Kennedys After Camelot” și „The Good Fight”, realizate în 2017.

Nu este un secret faptul că de-a lungul anilor, interpretul lui Chandler Bing a avut probleme cu consumul de substanțe interzise. În plus, pe lângă dependența de alcool și abuzul de medicamente, actorul s-a luptat și cu depresia timp de o perioadă îndelungată.

În urmă cu trei ani, el a recunosc public acest lucru și chiar a declarat că nu își amintește cum a decurs o parte din filmările serialului „Friends".

„Sunt o persoană destul de privată, însă filmam un serial care era urmărit de peste 30 de milioane de oameni. Deci oamenii știau. A fost atât de „public" ceea ce se întâmpla cu mine. Nu poți avea o problemă cu drogurile, timp de câțiva ani și apoi să aștepți să se rezolve în 28 de zile", a povestit acesta.

Acum, se pare Matthew Perry a depășit problemele pe care le-a avut și și-a transformat casa din Malibu într-un cabinet de întâlniri în scop terapeutic. Toate acestea, cu ajutorul lui lui Earl Hightower, care este specialist în problemele cu care s-a confruntat actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.