Cool Stuff

Nina Dobrev nu are deloc noroc în dragoste. O nouă relație eșuată pentru actrița din TVD

Nina Dobrev a rămas din nou fără iubit!

Nina Dobrev nu are deloc noroc în dragoste! Actrița din serialul „The Vampire Diaries” este din nou singură, după o relație de un an cu actorul Mellon Grant.

Nina nu l-a adus la niciun eveniment în ultima luna și nici nu l-a menționat pe Grant. A petrecut tot timpul cu prietenii ei, iar el nu a fost de față. El filmează un film pentru Netflix, la ieșire din Los Angeles, așa că nu prea au mai avut când să se întâlnească. Nina pare că se simte bine și niciun prieten de-al ei nu auzit-o vorbind despre Grant”, a declarat o sursă apropiată pentru E! News.

Din câte se pare, cei doi s-ar fi despărțit brusc, iar Nina a refuzat să vorbească despre asta. Deocamdată nu se știe motivul  din cauza căruia cei doi s-au despărțit,  însă aceștia și-au dorit încă de la început să aibă o relație cât mai discretă.

Înainte de relația cu Grant Mellon, Nina a fost împreună cu actorul Glen Powell, de care s-a despărțit în vara anului 2017, din cauza programului mult prea încărcat. Totuși cei doi au rămas prieteni, iar Nina a fost surprinsă de curând la aniversarea de 31 de ani a lui Glen.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.