Kiss Music News

Miley Cyrus ia o pauză de la muzică, iar motivul este unul dureros

Miley Cyrus renunță la muzică până anul viitor! Ce s-a întâmplat cu artista!

Miley Cyrus este nevoită să ia o pauză de la muzică pentru o perioadă destul de îndelungată, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la corzile vocale. Artista trebuie să se refacă după operație, așa că doctorii i-au interzis să mai cânte și i-au recomandat să ia o pauză vocală.

Artista a tot lucrat la câteva piese noi, însă va trebui să mai așteptăm până când le vom putea asculta. Până atunci, ne bucurăm de hiturile deja lansate anul acesta, printre care „Mother’s Daughter” și „Slide Away”.

În toată această perioadă de recuperare, Miley a avut parte de susținerea iubitului ei, Cody Simpson, care este îndrăgostit până peste cap de celebra artistă. Atât de îndrăgostit, încât a compus și o piesă pentru ea, numită „Golden Thing.

Viața amoroasă a lui Miley a fost în centrul atenției, încă din luna august, când artista a dezvăluit că va divorța de Liam Hemsworth. Cei doi s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare de la „The Last Song” și s-au căsătorit în decembrie 2018.

După divorț, Miley s-a cuplat cu prietena ei, Kaitlynn Carter, însă relația lor nu a durat mai mult de o lună. Iar acum, Cyrus a găsit din nou dragostea în brațele lui Cody Simpson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.