Kiss Music News

Adelina Pestrițu, pe covorul roșu din Los Angeles, alături de Pink și Kim Kardashian!

Adelina Pestrițu a fost prezentă la gala E! People’s Choice Awards!

Încă o ediție a cunoscutelor premii internaţionale E! People’s Choice Awards a avut loc aseară în L.A., unde au fost prezente și premiate cele mai îndrăgite vedete. Însă, anul acesta am avut parte de o supriză! Pentru prima dată în istoria decernării premiilor, România a fost prezentă cu nominalizări la categoria „Romanian Pop Culture Influencer of 2019”, iar premiul a fost câștigat de Adelina Pestrițu.

După ce a primit titlul de cel mai bun influencer din țară, acordat de postul E! Entertainment, Adelina a plecat în S.U.A. pentru a-l ridica. Nu a fost singură, ci însoțită de soțul ei, Virgil Steblea.

Vedeta s-a pregătit intens și a reprezentat România cu succes printre cele mai mari celebrități internaționale. Pe covorul roșu, Adelina a arătat ca o divă de la Hollywood, purtând o rochie neagră, la care au lucrat manual 15 oameni, timp de 6 zile. Accesorizată cu pene și paiete negre, rochia i-a pus perfect trupul în valoare.

În plus, Adelina a reușit să își îndeplienscă unul dintre cele mai mari vise. Ea s-a pozat pe covorul roșu, alături de vedeta postului E!, Kim Kardashian.

De asemenea, Adelina nu a ratat ocazia de a se fotografia cu marea câștigătoare a acestei ediții, Pink. Artista pop a fost onorată cu un premiu la categoria „People’s Champion Award”, în cadrul galei din acest an. Așa cum ne-a obișnuit, ea a ținut un nou discurs despre schimbare și a transmis un mesaj despre implicarea socială.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.