Cool Stuff

Serialul „YOU” revine cu un al doilea sezon care îți va da fiori

Serialul „YOU” revine pe NETFLIX, cu cel de-al doilea sezon!

SerialulYOU a făcut senzație pe Netflix anul trecut, iar acum, ne pregătim pentru cel de-al doilea sezon care ne va ține cu sufletul la gură până în ultimul moment.

Serialul prezintă povestea lui Joe Goldberg (Penn Badgley din Gossip Girl), care este un stalker psihopat, care ucide mai multe persoane în New York. Desigur, primul sezon urmărește și o poveste de iubire, între Joe și Beck, o tânără scriitoare, pentru care protagonistul face o obsesie.

Povestea lui Joe continuă cu sezonul al doilea, care va ajunge pe Netflix, chiar în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Deocamdată trailerul noului sezon nu a fost lansat, însă ne așteptăm la o mulțime de surprize.

Sezonul 2, filmat în Los Angeles

În cel de-al doilea sezon, Joe Goldberg se mută în Los Angeles, însă orașul nu va fi chiar pe placul lui, după cum a dezvăluit regizoarea serialului, Sera Gamble. La finalul primului sezon, Paco și mama sa, Claudia, se mută de asemenea în Los Angeles, așa că ne putem aștepta ca Joe și Paco să se reîntâlnească.

Personaje noi

Shay Mitchell și John Stamos nu se vor întoarce în cel de-al doilea sezon, însă vom avea ocazia de a descoperi noi personaje. Victoria Pedretti o va interpreta pe Love Quinn, noua protagonistă a serialului, de care Joe se va îndrăgosti nebunește. De asemenea, din distribuție vor face parte și James Scully („Heathers”) și Jenna Ortega („Jane the Virgin).

Trecutul lui Joe

În cel de-al doilea sezon vom afla mai multe despre trecutul lui Joe și despre relația acestuia cu Mr. Mooney, bătrânul care deține librăria în care Joe lucrează. „Vom explora mai bine trecutului lui Joe. Sunt o mulțime de lucruri pe care le vom dezvălui în sezonul 2”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.