Kiss Music News

VIDEO | Vanessa Hudgens, un pic amețită la karaoke. Cum a cântat starul din „High School Musical”!

Vanessa Hudgens a urcat pe scenă după ce a consumat câteva băuturi alcoolice!

Vanessa Hudgens ne-a cucerit pe toți cu rolul Gabriellei Montez din High School Musical, și deși au trecut mai bine de 10 ani de când a jucat în celebrele filme Disney, artista nu a uitat piesele care au consacrat-o.

Drept dovadă, Vanessa s-a lăsat filmată la karaoke, unde a interpretat piesa „Breaking Free”. În imagini, Vanessa este extrem de amuzantă, mai ales că se află într-un bar și este puțin amețită.

Aici este o versiune foarte proastă, agresivă și deloc trează... a piesei Breaking Free. Da, asta s-a întâmplat și mă dor urechile când o ascult, dar în același timp îmi vine să râd. Dumnezeule!”, a scris Vanessa Hudgens, în descriere clipului.

Într-un interviu recent pentru Wonderland Magazine, Vanessa a povestit că a trecut printr-o perioadă destul de dificilă după încheierea filmărilor pentru High School Musical.

După High School Musical au apărut o mulțime de proiecte similare, în care aveau nevoie de o fată simpatică, iar toți știau că pot să interpretez un astfel de rol, însă mi-ar fi fost prea ușor. Așa că am spus nu. Trebuia să mă îndepărtez de acea zonă și să găsesc niște proiecte în care oamenii să vadă o altă versiune de-a mea. Sunt foarte fericită cu ceea ce am realizat și că am reușit să îmi diversific portofoliul”, a povestit Vanessa Hudgens.

Totuși, actrița nu regretă că a interpretat rolul Gabriellei Montez.

Oamenii își vor aduce aminte de mine toată viața, datorită acelui rol. Este minunat să știi că vei lăsa ceva în urmă și că ai contribuit într-un mod pozitiv la schimbarea vieții cuiva. High School Musical a făcut asta și continuă să o facă, pentru copiii din întreaga lume. Am făcut parte dintr-un proiect care a inspirat o mulțime de tineri să fie mai curajoși, să își urmeze visele și să lupte pentru pasiunile lor... Asta chiar e o moștenire!”, a spus Vanessa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.