Kiss Music News

Shakira și Gerard Pique, la un pas de despărțire? Detalii neștiute din viața lor de cuplu!

Shakira, noi declarații despre cum i-a afectat problema de sănătate relația cu Gerard Pique!

În urmă cu doi ani, Shakira era aproape de a-și pierde vocea din cauza unei hemoragii la nivelul unei corzi vocale. În acea perioadă, Shakira a trecut prin clipe grele, iar afecțiunea de care suferea, aproape că i-a ruinat relația cu partenerul ei, Gerard Pique.

La acel moment, artista a fost nevoită să amâne turneul mondial „El Dorado” și se temea că nu va mai putea cânta niciodată. În plus, în timpul recuperării ea s-a aflat în imposibilitatea de a vorbi, iar tăcerea a avut un impact major asupra relației ei cu Pique. 

„El glumea că ți-ai dori ca soția ta să tacă – dar când a trebuit să fac asta, s-a simțit ca unul dintre acei foști condamnați cărora li se redă libertatea și nu știu ce să facă cu ea”, a declarat Shakira. „Nu am fost optimistă. Am fost foarte pesimistă. Eram o persoană greu de suportat prin preajmă. Gerard a văzut cea mai rea parte a mea atunci”, își amintește artista.

Explicând cât de dificil a fost să comunice, popstar-ul columbian a adăugat: „A trebuit să comunic prin semne și nimeni nu mă putea înțelege”.

Shakira a trecut prin momente extrem de dificile, pierzându-și chiar și pentru scurt timp unul dintre cele mai de preț lucuri – vocea sa!

„Nu am crezut niciodată că vocea mea mă va părăsi, pentru că este atât de caracteristică naturii mele. Era identitatea mea. Atunci când nu puteam cânta, era insuportabil", a explicat ea. „Au fost momente în care nici măcar nu puteam să mă dau jos din pat – eram foarte deprimată”.

Chiar dacă medicii i-au recomandat să se opereze, artista s-a temut să nu înrăutățească lucrurile, așa că a refuzat. În schimb, ea a încercat hipnoza și meditația și a încercat chiar și apă sfințită adusă din Franța. Și în cele din urmă, ea s-a vindecat.

Ulterior, Shakira a finalizat turneul, iar anul viitor urmează să apară, pentru prima dată, pe scena Super Bowl, alături de Jennifer Lopez.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.