Cool Stuff

VIDEO | Channing Tatum, Ryan Reynolds & Brad Pitt, așa cum nu i-ai mai văzut până acum!

Uite cum arătau la începutul carierei Ryan Reynolds, Channing Tatum și Brad Pitt!

O parte dintre cei mai sexy actori de la Hollywood și-au făcut debutul pe micile ecrane în diverse campanii publicitare, iar printre aceștia se numără și Brad Pitt, Ryan Reynolds și Channing Tatum. Până au ajuns să obțină rolurile care i-au consacrat, cei trei actori și-au câștigat primii bani din reclamele pentru chips-uri, acadele și băuturi răcoritoare.

Brad Pitt

Brad Pitt ne-a surprins de-a lungul carierei sale cu o mulțime de roluri impresionante, însă până când a ajuns să joace alături de Anthony Hopkins și Morgan Freeman, actorul și-a încercat norocul într-o campanie pentru Pringles. Cu părul blond, ochi albaștri și la bustul gol, Brad era un adevărat cuceritor încă din anii 90.

Ryan Reynolds

Înainte de febra Deadpool, Ryan Reynolds a jucat într-o mulțime de comedii romantice, dar și în câteva reclame pentru copii. În anii '90, Reynolds și-a făcut debutul într-o campanie pentru acadele – Push Pop, și putem spune că era un puști extrem de simpatic.

Channing Tatum

Înainte de a debuta pe marile ecrane în rolul lui Tyler Gage din „Step Up”, celebrul Channing Tatum a apărut în câteva reclame, printre care s-a numărat și o campanie pentru Mountain Dew. Întregul spot a fost inspirat de filmul „Fast and Furious”, iar în reclamă, Channing este super hot, la volanul unei decapotabile.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.