Cool Stuff

Revine serialul „Friends”? Actorii sunt în negocieri pentru un nou show!

Echipa serialului „Friends” pregătește o supriză pentru fani!

Fani ai serialului „Friends”, pregătiți-vă! Se pare că cei șase membrii ai distribuției se află în negocieri pentru un nou proiect de televiziune.

Potrivit The Hollywood Reporter, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer, împreună cu creatorii sitcom-ului, David Crane și Marta Kauffman discută despre o posibiă reuniune, pentru HBO Max. HBO Max, fiind o nouă platformă care ar urma să fie lansată anul viitor în SUA și în 2021, la nivel mondial. Însă, pentru moment, negocierile sunt departe de a fi ceva sigur.

„Membrii distribuției „Friends” au discutat despre readucerea show-ului, într-o anumită măsură", potrivit unei surse. „Dar sub ce formă se va întâmpla asta, este încă foarte mult de discutat”.

Actorii continuă să petreacă timp împreună și să fie unul alături de celălalt în momentele importante. 

„Membrii cast-ului sunt toți prieteni și au fost timp de 25 de ani, așa că aducerea lor împreună ar fi ușoară. Show-ul a lăsat în urmă un cult, iar actorii și creatorii lui nu vor să le facă fanilor un deserviciu. Discuțiile sunt încă în stadiu incipient, dar toată lumea este la bord, într-o anumită măsură”, a adăugat aceasta.

Vestea a apărut după ce fanii au tot sperat că actorii vor reveni la personajele lor emblematice, în anul în care serialul sărbătorește a 25-a aniversare.

Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Jennifer Aniston adeclarat că toată gașca este pregătită pentru o reuniune.  „Aș face-o”, a spus ea. „Fetele ar face-o și băieții ar face-o, sunt sigură. Se poate întâmpla orice”. De asemenea, la sfârșitul lunii octombrie, actrița a anunțat că „lucrează la ceva" împreună cu colegii săi, iar declarația ei a stârnit entuziasmul fanilor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.