Cool Stuff

Nina Dobrev a ajuns la spital! Cu ce probleme se confruntă actrița din serialul „The Vampire Diaries”

Nina Dobrev a ajuns la spital din cauza unei alergii!

În urmă cu doar câteva zile, Julianne Hough, cea mai bună prietenă a Ninei Dobrev, a postat o serie de fotografii cu actrița, care se afla pe patul de spital.

Nina Dobrev se află acum sub tratament, după ce o reacție alergică a trimis-o la camera de urgențe, weekend-ul trecut. Aflându-se în afara oricărui pericol, ea le-a explicat fanilor îngrijorați ce s-a întâmplat și le-a povestit despre problemele de care suferă.

„Mulți oameni și-au exprimat îngrijorarea după ce au văzut postarea de la story-ul lui Julianne”, a scris Nina pe Instagram. „Sunt bine”, și-a asigurat fanii.

Nina a publicat fotografiile de pe patul de spital, purtând o mască de oxigen, iar în câteva poze i se văd pleoapele umflate – o problemă cauzată de alergii. „Este un fel de rutină/ mi s-a mai întâmplat de câteva ori pentru că am multe alergii”, a explicat ea. „În funcție de gravitate, uneori, intru în șoc anafilactic”.

Nina a ținut să-i mulțumească prietenei ei care i-a fost alături și de asemenea, doctorilor care au avut grijă de ea în această perioadă. La scurt timp, ea s-a întors acasă și a publicat o fotografie pentru a-și asigura fanii că totul este în regulă.

„Te iubesc, Jules. Mulțumesc pentru că mi-ai fost ca o mamă... din nou”, a adăugat ea. „Okeee. Ei bine, mă întorc la somn”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.