Kiss Music News

Demi Lovato și-a prezentat fanilor noul iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o!

Cine este noul iubit al lui Demi Lovato!

Demi Lovato iubește din nou! La peste doi ani de la ultima relație serioasă, artista s-a afișat alături de noul iubit, Austin Wilson. Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ea. După ce și-a depășit cea mai mare frică - aceea de a nu-și edita pozele, artista se simte perfect și i-a făcut loc în inima ei fotomodelului, în vârstă de 25 de ani.

Noul cuplu și-a oficializat relația printr-o postare pe Instagram cu o fotografie super romantică.

De asemenea, și iubitul ei a publicat o poză în care își afișează coafura de un roz aprins și poate fi văzut ținând-o în brațe pe artistă. În plus, amândoi au folosit aceeași desciere.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și se pare că experiențele asemănătoare i-au adus împreună, după cum a declarat o sursă în exclusivitate pentru E! News. Aceeași sursă a dezvăluit că modelul s-a luptat de asemenea cu dependența de alcool și substanțe interzise și că perioada sa de recuperare a fost asemănătoarea cu cea a lui Demi, așa că „el poate înțelege lucrurile de la același nivel și a fost foarte empatic cu luptele ei”.

„Demi iubește faptul că cei doi împărtășesc aceleași valori și că sunt pe aceeași lungime de undă când vine vorba despre sănătate și stare de bine. Demi crede că el este o influență bună pentru ea și o lumină în jurul căreia este bine să fii”, a povestit aceeași sursă.

Cine este Austin Wilson?

Artista a dezvăluit identitatea noului său iubit etichetându-l pe contul ei de social media. Totuși, până acum nu se cunosc prea multe detalii despre Austin, care postează pe contul lui o mulțime de imagini din cariera sa de model.

El este fiul lui George Wilson, o legendă a scenei de skateboard profesionist, care acum s-a lansat și în industria modei. Austin este un mare fan al baseball-ului și se învârte în anumite cercuri de artiști, așa că a devenit prieten cu Sam Smith și DJ Khaled.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.