Cool Stuff

Brad Pitt a dezvăluit cea mai emoționantă poveste despre Adam Sandler

Brad Pitt și Adam Sandler au mai multe lucruri în comun decât t

Brad Pitt și Adam Sandler au mai multe lucruri în comun decât te-ai fi gândit. Amândoi au ajuns la Hollywood la începutul anilor '80, dar carierelor lor au evoluat diferit. În timp de Pitt a devenit un adevărat cuceritor al industriei, Sandler a devenit o legendă a comediilor.

Cei doi actori au acordat recent un interviu comun pentru Variety, în care au povestit mai multe întâmplări din cariera lor de la Hollywood, iar o parte dintre ele te vor amuza, în timp ce unele te vor emoționa.

Brad Pitt și povestea emoționantă despre Adam Sandler

Brad Pitt a dezvăluit o poveste emoționantă despre Adam Sandler, din perioada în care comediantul era student la NYU.

Erai student la NYU și era acolo un profesor de actorie. Și te-a scos la o bere. Cel puțin așa mi s-a povestit. Și în timp ce erați în bar, acel profesor ți-a spus: „Adam, gândește-te și la altceva. Ar trebui să alegi o altă carieră”. Iar acum vine partea mea preferată a poveștii. Într-o zi ai dat peste acest profesor, era chiar în ziua în care ai fost plătit, și erai alături de mai mulți prieteni, în fața unui bar. Toată lumea credea că o să îi dai peste nas acelui profesor, dar de fapt tu l-ai prezentat prietenilor tăi și le-ai spus: ”El a fost singurul profesor care mi-a cumpărat o bere”. Am dreptate, Adam?”, a povestit Brad Pitt.

Brad Pitt și Adam Sandler deghizați

Brad Pitt a povestit că a încercat de multe ori să treacă neobservat, însă a fost recunoscut de fiecare dată. „Mi-am pus o mască de dinozaur și am fost recunoscut în New York. Nu știu cum se întâmplă asta...”.

În schimb, Adam Sandler a avut o experiență mult mai amuzantă: „Mă dusesem la schi și aveam casca pe cap. Deja mă așteptam la o zi super tare. Nimeni nu avea să mă recunoască... Era 7 dimineața și aud deodată. ”Hey, Adam Sandler!” și îl întreb pe cel care m-a strigat: „De unde știi?”, la care el îmi spune: „Nasul ăla mare!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.