Kiss Bits

Poveștile astea o să te facă să-ți cauți coleg de apartament

Dacă am avea cu toții noroc de astfel de colegi de apartament.

FOTOGRAFII DE ANJELICA ANGWIN

Articolul a apărut inițial pe i-D.

Anjelica Angwin este o fotografă din Melbourne a cărei serie de portrete explorează relațiile speciale dintre colegi de apartament. Anjelica a explicat cum a început să fotografieze spațiile domestice: „Am început să mă gândesc la relația dintre colegii de apartament și cât de interesantă este, deoarece nu e niciodată unilaterală. Colegii tăi, sau prietenii sau străinii sau frații, surorile sau iubiții. E o relație multi-fațetată.” Deși majoritatea oamenilor care nu mai locuiesc cu părinții, cel mai probabil, au o combinație de coabitare, oamenii pe care Anjelica i-a vizitat au cu toții povești despre legăturile unice și speciale pe care le-au format sub același acoperiș.

Ea a mai adăugat: „eu am descoperit cât de minunate sunt multe dintre relațiile cu colegii de apartament și cât de profunde pot fi.” A crescut standardul pentru colegii de apartament.

 

Liam: „Iubitul meu mi-a dat papucii în aceeași zi când Gabi a avut absolvirea, dar ea a fost acolo pentru mine, mi-a luat flori și mi-a adus de mâncare.”

Gabby: „Îmi place când pui muzică și dansăm pe hol. Dau când scoți cilindrul ăla mare și lung și ne jucăm limbo.”

 

Ruben: „Amândoi suntem persoane extrem de sensibile și ne-am creat propriul cuib, care se simte aparte. Aici niciodată nu te simți...”

Corrie: „... judecat."

 

Ryan: „Ne-am cunoscut la facultate, amândoi studiam design... Eu aș spune că suntem tari ca piatra, dar al dracului de sensibili.”

Jericho: „Noi suntem cei mai buni prieteni și colegi de apartament. Cei mai buni colegi și prieteni de apartament.”

 

Lauren: „Ne place să fumăm iarbă, să comandăm prin Uber Eats și să ne uităm la filme împreună. De asemenea, amândouă suntem îndrăgostite de Marilyn Manson și nu mulți sunt.”

Kat: „E greu să te muți în Melbourne și să ne acomodezi cu viața într-un oraș nou, însă Lauren știe exact prin ce trec. Să-mi găsesc un job, să fiu departe de iubit și de familie. Ea chiar este empatică.”

 

Georgia: „Relația noastră a fost intensă de la bun început, deci a fost o evoluție naturală. Ne-am maturizat împreună de când m-am mutat.”

Jess: „Mi-a fost teamă să ne mutăm împreună, deoarece, de obicei, complică relația, dar am știut că eram pregătite. G este lumina pozitivă din casa noastră.”

 

Lousia: „Ne-am cunoscut din întâmplare. Eu am găsit casa din Fairy Floss și ne-am înțeles din prima. Ador mailurile sporadice ale lui Matt, e atât de plăcut să-i văd numele printre grămada de mailuri de rahat din inbox-ul meu.”

Matt: „Suntem șase în casă și nu e atât de rău. Suntem apropiați și cu amândoi iubim mâncarea portugheză.”

 

Willis: „Amândoi am crescut pe insula Philip, dar nu ne cunoșteam atât de bine când Gabi a început să doarmă în casa mea, moca. Acum suntem un cuplu destul de relaxat.”

Gabi: „Deseori, oamenii cred că suntem înrudiți.”

 
 

Millie: „Cu Tristan, pot să fiu eu însămi în totalitate. El nu a neglijat niciodată vreo parte a mea și mă acceptă așa cum sunt.”

Tristan: „Ne-am mutat împreună după șase luni. Au trecut doi ani deja și rareori ne petrecut timpul separați.”

@angel_ica

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.