Cool Stuff

Personajul interpretat de Paul Walker în „Fast & Furious” ar putea reveni în cel de-al nouălea film din serie

Brian O'Connor, personajul lui Paul Walker, ar putea apărea din nou pe marile ecrane în „Fast & Furious 9”!

La aproape șase ani de la decesul lui Paul Walker, personajul actorului din „Fast & Furious” ar putea reveni pe marile ecrane pentru al nouălea film din serie. Interpretul lui Brian O'Connor a fost unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, iar moartea sa prematură i-a șocat pe toți. Paul a murit în urma unui tragic accident de mașină, în 2013.

La acel moment fanii și echipa de producție a filmului nu aveau nicio idee despre ce se va întâmpla în continuare, mai ales că se aflau în mijocul filmărilor pentru „Fast & Furious 7”. Totuși, datorită efectelor speciale și a fraților actorului, Cody and Caleb Walker, echipa a putut să ducă la bun sfârșit producția.

Acum, Brian O'Connor ar putea reveni, însă nu se cunosc mai multe detalii despre felul în care regizorii au decis să-l readucă în fața fanilor. Se pare că personajul lui Vin Diesel, Dom, își va aminti un eveniment din viața sa, care a fost menționat pentru prima dată în filmul original, lansat în 2001. De asemenea surse apropiate ale departamentului de casting al filmului au dezvăluit că sunt în căutarea unei dubluri a lui Paul Walker.

Deși nu este confirmat oficial, toate semnele indică o revenire a lui O'Connor. „Fast and Furious 9” urmează să fie lansat pe 22 mai 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.