Cool Stuff

Dwayne Johnson, protagonist într-un film cu supereroi. Iată prima imagine cu noul său costum!

Dwayne „The Rock" Johnson a anunțat data lansării primului său film cu supereroi, „Black Adam”.

Dwayne „The Rock" Johnson, cel mai bine plătit actor din lume, joacă în sfârșit într-un film cu supereroi. Și mai mult de atât, el va fi protagonistul din „Black Adam".

Actorul a anunțat data lansării, la opt ani după ce a confirmat pentru prima dată că va face parte din distribuția unui film cu supereroi, printr-o postare pe Instagram. Însă, fanii mai au de așteptat! Producția va ajunge în cinematografe la finalul anului următor, iar Dwayne a spus despre noul rol că este total diferit față de oricare altul pe care l-a interpretat de-a lungul carierei.

„Ca majoritatea copiilor am visat de-a lungul timpului să fiu un supererou. Care să aibă superputeri cool, să lupte pentru dreptate și să protejeze întotdeauna oamenii. Totul s-a schimbat pentru mine, la vârsta de 10 ani, când am aflat pentru prima dată de cel mai tare erou din toate timpurile – SUPERMAN! În copilărie, Superman era genul de erou care mi-ar fi plăcut să fiu. Dar, câțiva ani mai tâziu, am realizat că Superman este fix genul de erou cu care nu aș fi semănat niciodată. Eram prea rebel. Prea rezistent la convenție și autoritate”, a povestit actorul pe contul său.

Acum, Dwayne a primit rolul unui supererou fix pe gustul său. Potrivit postării lui, Black Adam este „un rebel, unul dintre cei mai tari supereroi, care va face întotdeauna ceea ce este bine pentru oameni - dar o face în felul său”.

Se pare că „Black Adam" se afla demult pe lista fostului luptător de wrestling. El a oferit primele indicii că este în discuții cu Warner Bros., pentru un film cu supereroi, încă din 2012. Atunci, actorul i-a răspuns pe Twitter unui fan care i-a sugerat să interpreteze un personaj DC, „e amuzant că spui asta”. În plus, doi ani mai târziu, el a declarat că în curând va intra în pielea unui personaj cu „puterea lui Superman”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.