Cool Stuff

Nicholas Cage în rolul lui Nicholas Cage? Actorul se va juca pe sine într-un nou film!

Nicholas Cage va juca propriul rol în viitorul film „The Unbearable Weight of Massive Talent”.

Cine poate fi mai bun în rolul lui Nicholas Cage, dacă nu chiar Nicholas Cage?! Probabil, așa s-au gândit și regizorii filmului „The Unbearable Weight of Massive Talent”.

Potrivit ziarului The Independent, actorul ar urma să joace propriul rol în viitorul film, care încă se află în negocieri pentru a fi produs de Lionsgate. Producția îl are în prim plan pe Nicholas Cage vorbind cu „o versiune egoistă a sa din anii ‘90, care îl ironizează pentru că a făcut prea multe filme proaste şi pentru că şi-a pierdut statutul de star”, conform The Hollywood Reporter.

Actorul va fi prezentat luptându-se cu datoriile financiare, motiv pentru care se vede obligat să participe la petrecerea unui miliardar mexican contra unei sume de bani. Însă, totul se schimbă atunci când Cage se trezeşte implicat în eforturile CIA de a-l prinde miliardarul care se dovedește a fi şeful unui cartel de droguri.

Nicholas Cage în „Con Air” (1997)

De asemenea, lungmetrajul va include referiri la alte filme celebre ale actorului, precum „Leaving Las Vegas”, „Face-Off” şi „Gone in 60 Seconds”.

Până atunci, Nicholas Cage se pregătește pentru filmările celui mai recent film „Wally's Wonderland“, regizat de Kevin Lewis. Producția va începe în ianuarie 2020 și spune povestea unui om constrâns să petreacă o noapte într-un parc de distracţii înfricoşător, unde se luptă pentru supraviețuire.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.