Cool Stuff

Filmul Joker va avea parte de o continuare. Află totul despre cel de-al doilea film!

Joaquin Phoenix se va întoarce în rolul celebrului JOKER!

Vești bune pentru fanii filmului „Joker”! Se pare că celebra producție va avea parte de o continuare, iar regizorul Tod Phillips abia așteaptă să se întâlnească  din nou cu Joaquin Phoenix. Conform The Hollywood Reporter, cei de la Warner Bros. ar avea deja o versiune pentru continuarea filmului „Joker”, iar directorul companiei, Toby Emmerich, plănuiește să lanseze mai multe filme dedicate personajelor DC.

Tod Philips s-a gândit deja cum va arăta continuarea poveștii și a dezvăluit că filmul „va fi sălbatic, o adevărată nebunie”.

Nici nu este de mirare că filmul va avea parte de o continuare, ținând cont că „Joker” s-a bucurat de un imens succes în acest an, având încasări de peste 1 miliard de dolari, la nivel internațional. De fapt, Joker ocupă locul patru în topul filmelor DC cu cele mai mari încasări, după Aquaman (1.15 miliarde de dolari), The Dark Knight Rises (1.08 miliarde de dolari) și The Dark Knight (1 miliard de dolari).

Filmul „Joker” a avut un buget de 62.5 milioane de dolari – mult mai puțin decât celelalte filme menționate mai sus, însă chiar și așa, producția s-a bucurat de un imens succes, datorită lui Joaquin Phoenix. Filmul încă nu a fost lansat în China, însă după ce va avea premiera și acolo, încasările vor crește considerabil, iar „Joker” va avea șanse să ocupe prima poziție în topul celor mai profitabile filme DC.

Nu-i așa că ți-am oferit un motiv să zâmbești?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.