Cool Stuff

Cara Delevingne a avut o copilărie marcată de greutăți, alături de o mamă bolnavă

Uite prin ce greutăți a trecut Cara Delevingne în copilărie!

Chiar dacă este cel mai bine plătit top model din Marea Britanie, Cara Delevingne nu a avut întotdeauna o viață ușoară, dimpotrivă, aceasta a fost nevoită să treacă prin multe greutăți pentru a se bucura de o carieră de succes. Cara a fost invitată să petreacă două zile în regiunea muntoasă a Sardiniei, alături de Bear Grylls, iar în timpul excursiei, modelul a făcut mai multe dezvăluiri emoționante.

Cara i-a povestit lui Bear Grylls că a avut o copilărie grea, marcată de problemele mamei sale. Modelul a dezvăluit că mama ei s-a confruntat cu o tulburare bipolară, depresie și că a fost dependentă de heroină.

Nu ştiam cine sunt. N-aveam identitate. Ce eram? O boală mintală, un copil, un îngrijitor sau un supermodel - ceea ce mi se părea extrem de ridicol. Era ca şi cum integritatea mea, moralul meu, totul se deprecia, ca şi cum n-aş mai fi avut nimic, pentru că pur şi simplu mă vindeam. Am vrut să aparţin cuiva şi am considerat că, dacă mă angajează cineva, e ca şi cum asta dădea sens existenţei mele."

Cara a dezvăluit că munca și cariera de model au ajutat-o să meargă mai departe și să lupte pentru destinul ei.

Lucrând cu mine, plecând din locul în care eram, învăţând şi făcând lucruri pentru mine. Nu te poţi iubi, dacă nu ştii cine eşti, iar eu nu ştiam cine sunt dincolo de munca mea şi a trebuit să mă descopăr”, a povestit Cara.

În timpul excursiei, Cara a trebuit să parcurgă 21 de kilometri, să coboare în rapel de-a lungul unei cascade și să traverseze o prăpastie pe un cablu dispus orizontal, la 60 de metri deasupra solului. Toate momentele au fost pline de tensiune, însă Cara a demonstrat cât de puternică este, așa că poți urmări experiența ei, chiar mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.