Cool Stuff

Încă un film de Crăciun filmat în România! Urmăreşte acum trailerul care cuprinde imagini de poveste!

Vine Crăciunul şi nu ştii la ce filme să te mai uiţi? Iată recomandarea noastră!

În 2017, cei de la Netflix au venit în România pentru a filma o comedie romantică, numită „A Christmas Prince”. În film, acțiunea se petrecea în Aldovia, o țară imaginară, al cărui nume este inspirat cel mai probabil de „Moldova/Moldavia”.

Iar firul acţiunii se concentra pe povestea de dragoste dintre o jurnalistă americană - Amber și prințul moștenitor al Aldoviei - Richard. În acea perioadă, filmările au avut loc în Sinaia, dar s-au extins și la București, iar anumite scene de interior au fost realizate în Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și la Ateneul Român.

În acest an, avem parte de cel de-al treilea film din această serie de Crăciun – “A Christmas Prince: The Royal Baby”, care a fost filmat tot în România. Dacă vei urmări trailer-ul, vei recunoaşte cu siguranţă Castelul Peleş din Sinaia, care a fost principala locaţie pentru filmări.

În film, acţiunea se petrece la un an de la nunta regală, iar Amber şi Prinţul Richard se pregătesc să devină părinţi. Amber este acum ducesă şi urmează să devină Regina Aldoviei, însă planurile familiei regale sunt date peste cap de câţiva oaspeţi şi de un blestem străvechi. Oare vor reuşi Amber şi Richard să revolze toată situaţia la timp? Asta vom afla după ce vom urmări filmul, care va ajunge pe Netflix, pe 5 decembrie.

Încă o recomandare de Crăciun!

Iar dacă vrei să urmăreşti încă un film de Crăciun filmat la noi în ţară, îţi recomandăm "The Princess Switch", cu Vanessa Hudgens, celebra actriţă din High School Musical.

Povestea prezintă viețile a două personaje feminine, care sunt identice din punct de vedere fizic, și care se întâlnesc întâmplător în Belgravia. Una dintre ele este o tânără simplă din Chicago, pe nume Stacy, iar cealaltă este Margaret, ducesa de Montenaro, care se decide să facă o schimbare în viața ei, chiar înainte de Crăciun.

Filmările pentru "The Princess Switch" s-au desfășurat în castelul Karolyi, care este mai exact fosta Primărie din Carei, dar și în zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, acolo unde a fost amenajat târgul de Crăciun. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.