Kiss Music News

Martin Garrix este din nou single. De ce s-a despărţit DJ-ul de iubita sa!

Martin Garrix e din nou single şi se pregăteşte să vină la Bucureşti!

Martin Garrix este din nou single! După o relaţie de lungă durată cu frumoasa Charelle Schriek, celebrul DJ a confirmat despărţirea pe contul său de Instagram, publicând un mesaj emoţionant:

Îmi pare rău că trebuie să anunţ că eu şi Charelle nu mai suntem împreună. Ne iubim foarte mult, dar din cauza progamului încărcat pe care îl avem, am decis să continuăm pe drumuri separate. Dragostea înseamnă să îţi doreşti ce e mai bun pentru persoana pe care o iubeşti, iar acum e timpul să petrecem o perioadă de timp separaţi.

Am fost împreună timp de 3 ani şi ne bucurăm de toate amintirile pe care le avem. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea”, a scris Martin Garrix.

Putem spune că 2019 a fost un an destul de greu pentru Martin Garrix, după ce si-a pierdut statutul de NO.1 DJ şi a suferit o fractură la picior fiind nevoit să utilizeze pentru mai multe luni o orteză. Însă chiar şi în aceste conditii, DJ-ul şi-a continuat turneul mondial şi a avut o apariţie memorabilă la cea de-a 5 ediţie a festivalului UNTOLD.

Martin Garrix vine în România la finalul lunii!

Nu uita că Martin Garrix vine la București pe 30 noiembrie, pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2020! DJ-ul a anunțat în cadrul unui show din Amsterdam că va fi artistul care va compune imnul official al EURO 2020. Artistul este un mare microbist și un mare suporter al naționalei Olandei, așa că abia așteptăm să vedem cum va suna imnul oficial pentru Euro 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.