Kiss Music News

Robbie Williams a lansat cel mai emoţionant videoclip de Crăciun în care apare alături de familia sa!

Robbie Williams ne aduce deja magia sărbătorilor cu un videoclip de poveste, în care apare alături de familia sa.

Robbie Williams ne aduce deja magia sărbătorilor cu un videoclip de poveste, în care apare alături de familia sa. În clipul piesei „Time For Change” îi vedem pe Robbie şi pe soţia sa în toiul pregătirilor de Crăciun: de la cina festivă, până la împodobirea bradului şi desfacerea cadourilor. De asemenea, în clip apar şi doi din cei trei copii ai cuplului, mai exact Theodora Rose şi Charlton Valentine.

Noul său single de Crăciun este extras de pe albumul „The Christmas Present”, care include o combinaţie de piese originale şi coveruri după câteva colinde clasice. Artistul a lucrat la acest album de Crăciun timp de trei ani şi iată că în 2019 avem ocazia de a-l asculta!

„Mă simt de parcă am muncit timp de trei ani nonstop, chiar am vrut să creez o piesă care să rămână în viaţa oamenilor, dar voi afla dacă am reuşit asta, numai anul viitor, dacă o voi mai auzi din nou la radio”, a dezvăluit Robbie Williams.

Pentru noile piese, Robbie a anunțat colaborări inedite! Pe listă se află Bryan Adams, Rod Stewart, Jamie Cullum, tatăl artistului, Poppa Pete – alături de care a urcat pe scenă anul acesta la Untold, dar şi boxerul Tyson Fury.

„Sunt extrem de încântat să anunţ primul meu album de Crăciun. Am făcut multe în cariera mea, iar lansarea acestui album este un alt vis devenit realitate. Realizarea sa a fost atât de distractivă şi abia aştept să o auziţi cu toţii", a declarat Robbie Williams.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.