Kiss Music News

Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din nou împreună? Care este acum relația dintre cei doi!

După ce la începutul lunii octombrie Gigi Hadid s-a despărțit de Tyler Cameron, se pare că aceasta a reluat legătura cu Zayn Malik.

După ce la începutul lunii octombrie Gigi Hadid s-a despărțit de Tyler Cameron, se pare că celebrul fotomodel a început să vorbească din nou cu fostul ei iubit, Zayn Malik.

Potrivit E! News, cei doi au reluat legătura după o lungă perioadă de timp, chiar dacă au fost separaţi aproape un an.

„Ei au avut o perioadă în care erau la distanță și nu au mai comunicat, dar de curând au reluat legătura. Ea îl susține pe Zayn. Ei au mai vorbit ocazional. Totuși, chiar dacă fanii cuplului sunt nerăbdători să audă vestea cea mare, „cu siguranță ei nu s-au împăcat, dar acum se înțeleg mai bine”, a declarat o sursă apropiată lui Gigi.

Cei au început să formeze un cuplu la finalul anului 2015, însă în martie 2018, aceştia au luat o pauză, care nu a durat foarte mult, pentru că Gigi şi Zayn s-au împăcat în iunie. Însă, la începutul acestui an, faptul că lucrurile nu mai mergeau între ei erau evidente, având în vedere că nu mai fuseseră văzuți împreună de câteva luni.

La acea vreme, ei au ales să nu facă nicio declarație, dar în luna martie artistul a făcut un gest total neașteptat și a postat pe contul lui de Twitter un mesaj în care își declara dragostea pentru modelul internațional. 

„Gigi și Zayn încă mai vorbesc. Ea încă mai are sentimente pentru el, desigur, dar el are câteva probleme și ea știe că ei nu sunt compatibili. Ea este singură acum”, a declarat o sursă în acel moment.

Cu toate acestea, Gigi a trăit o poveste de dragoste intensă cu Tyler Cameron, un fost concurent din reality show-ul „Burlăcița”, însă flacăra s-a stins rapid.

Relația lor a durat doar două luni și cu puțin timp înainte de despărțire, Tyler a vorbit despre ce se întâmplă între ei pentru Entertainment Tonight. „Suntem doar prieteni, adică.. suntem în acel punct. Relația noastră nu trebuie să fie publică. Este o persoană bună, uimitoare și ne păstrăm prietenia. Este o persoană minunată. Ne-am distrat de minune împreună”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.