Kiss Music News

FOTO | Justin Timberlake o înșală pe Jessica Biel? Cum a fost surprins artistul!

Justin Timberlake a fost prins pe picior greșit de către paparazzi!

Justin Timberlake a fost prins pe picior greșit de către paparazzi! Celebrul artist a fost fotografiat în ipostaze tandre alături de actrița Alisha Wainwright, alături de care joacă într-un nou film. Cei doi au fost fotografiați la balconul unui bar din New Orleans, în timp ce se țineau de mână, iar Justin Timberlake nu purta verigheta în acel moment.

În imaginile surprinse, Alisha și-a așezat mâna pe genunchiul lui Justin, iar în alte fotografii, cântărețul o ține de mână pe actriță. Sursele au dezvăluit că cei doi au stat împreună în jur de 40 de minute, iar apoi s-au retras în interiorul barului.

De asemenea, câțiva martori au dezvăluit pentru The Sun că Justin și Alisha au plecat din acel bar în jurul orei 12:30 AM, iar artistul a încercat să nu atragă prea mult atenția, purtând o șapcă pe cap.

Totuși, o altă sursă a declarat că între cei doi nu ar fi fost nimic romantic și că se aflau în acel bar alături de mulți alți prieteni.

Deocamdată, Justin Timberlake nu a oferit nicio declarație cu privire la fotografiile apărute în presă, deși reprezentanții săi au fost contactați de ziarul MailOnline. În schimb, reprezentantul Alishei Wainwright a declarat următoarele: „Nu există nimic valid în privința acestor speculații. Ei doi lucrează împreună. Erau acolo alături de toți ceilalți membri ai echipei.”.

Justin Timberlake este căsătorit de șapte ani cu actrița Jessica Biel, iar cei doi au împreună un băiețel, Silas, în vârstă de patru ani.

Se pare că acesta nu ar fi primul moment dificil din relația lui Justin cu Jessica Biel, după ce în 2011 ar fi apărut niște zvonuri conform cărora artistul ar fi înșelat-o pe Biel, cu Olivia Munn. Atunci, Justin Timberlake și Jessica Biel s-ar fi despărțit pentru o perioadă scurtă de timp.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.