Kiss Music News

Camila Cabello și Shawn Mendes au încins atmosfera la gala AMA 2019!

Camila Cabello și Shawn Mendes un nou moment pasional pe scenă!

Cuplul Shawnmila lovește din nou! De data acesta, pe scena galei pentru decernarea premiilor AMA 2019.

Camila Cabello și Shawn Mendes le-au arătat fanilor încă o dată sentimentele dintre ei, pe scena de la American Music Awards din acest an. Cei doi s-au apropiat destul de mult și aproape s-au sărutat în timp ce interpretau în duet, piesa lor „Señorita”.

După ce au ajuns la eveniment separat, așa cum au făcut și la MTV Video Music Awards, Camila și Shawn au încins scena cu o interpretare pasională. În plus, artista s-a asigurat că toate privirile vor fi ațintite către ea, purtând o rochie roșie care i-a pus în valoare trupul.

Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună în luna iulie a anului acest an, însă conform zvonurilor,  între cei doi ar fi existat întotdeauna o atracție.  Ei au mai colaborat în trecut, pentru piesa „I Know What You Did Last Summer”, însă Camila a povestit că atunci nu era momentul potrivit pentru o poveste de dragoste.

Acum, se pare că totul a mers perfect, iar „Señorita” a câștigat în cadrul galei de seara trecută - Premiul pentru „Cea mai bună colaborare” a acestui an.

Taylor Swift, cel mai mare fan al cuplului

În timpul reprezentației celor doi, Taylor Swift a fost surprinsă urmărindu-i cu sufletul la gură. Artista nu și-a mai putut stăpâni reacțiile și probabil, ca noi toți, aștepta sărutul de la final. Care, însă, a întârziat să apară!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.