Kiss Music News

Cum a fost surprinsă Jessica Biel, după ce ar fi fost înșelată de Justin Timberlake

Cum a reacționat Jessica Biel, după ce soțul ei, Justin Timberlake, ar fi înșelat-o cu o altă actriță!

Justin Timberlake s-a aflat ieri pe prima pagină a tabloidelor, după ce a fost surprins în ipostaze tandre alături de actrița Alisha Wainwright, care îi este parteneră în filmul „Palmer”. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se țineau de mână pe balconul unui bar din New Orleans, iar sursele au dezvăluit că aceștia au plecat împreună din acel pub, după miezul nopții.

După tot acest scandal, toată lumea a așteptat o reacție oficială din partea artistului, care este căsătorit de șapte ani cu Jessica Biel, alături de care are și un băiețel. 

Între timp, paparazzi au surprins-o pe Jessica Biel purtând în continuare verigheta, în timp ce soțul ei a fost fotografiat fără inel. În imaginile surprinse, actrița este cu zâmbetul pe buze și nu pare afectată de zvonurile apărute în presă.  

În schimb, Justin Timberlake a fost fotografiat purtând mai multe outfituri pe platourile de filmare. În imagini, artistul avea o figură destul de serioasă și nu părea foarte încântat după întregul scandal în care a fost implicat.

Cine este Alisha Wainwright?

Alisha Wainwright este o actriță în vârstă de 30 de ani, cunoscută pentru rolurile din serialele „Shadowhunters” și „Raising Dion”. Actrița de origine jamaicană și-a făcut debutul într-o serie de clipuri amuzante pe YouTube, în 2012.

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.