Cool Stuff

Actorul din Superman, considerat "prea gras" pentru rolul lui James Bond

Motivul pentru care Henry Cavill nu a obținut rolul lui James Bond!

Poate că Henry Cavill a devenit cunoscut în rolul lui Clark Kent aka Superman, dar se pare că în trecut, actorul pusese ochii pe rolul unui alt erou.

Henry s-a pregătit intens pentru prima apariție a lui James Bond, din „Casino Royale”, însă rolul i-a fost suflat de Daniel Craig. Iar motivul este cel puțin ciudat. Aparent, greutatea lui de la acea vreme i-a pus bețe în roate.

Chiar dacă actorul este un spion înnăscut, așa cum am văzut deja în „Mission: Impossible – Fallout” sau „The Man From U.N.C.L.E”, directorul filmului Bond din 2006, Martin Campbell, nu a observat acest lucru. Acesta i-ar fi reproșat la acea vreme că este prea gras.

„Probabil, m-aș fi putut pregăti mai bine. Mi-l amintesc pe regizorul Martin Campbell spunând:  Pari cam dolofan acolo, Henry. Nu știam cum să mă antrenez sau să mă alimentez. Și mă bucur că Martin a spus ceva, pentru că răspund bine la adevăr. Mă ajută să devin mai bun”, a povestit actorul.

Desigur, în anii care au urmat Henry s-a pregătit intens și se numără printre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. După ce a devenit Superman, actorul a cunoscut faima internațională și în curând urmează să intre în pielea unui nou personaj, Geralt de Rivia, din serialul produs Netflix, "The Witcher”.

Bazat pe cea mai vândută serie de cărți fanteziste, „The Witcher” este o poveste epică despre soartă și familie. Aceasta are în prim plan destinele împletite a trei indivizi din lumea vastă a „Continetului”, în care oamenii, elfii, vrăjitorii, gnomii și monștrii se luptă pentru supraviețuire, unde binele și răul nu sunt ușor de identificat.

Geralt este un vânător de monștri care ucide fiarele mitice pentru bani. În ciuda cinismului său, Geralt îi ajută pe cei care au nevoie de ajutorul său în timp ce călătorește prin ținutul fictiv al Continentului.

Primul sezon va fi lansat pe 20 decembrie și un al doilea sezon este deja programat pentru anul următor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.