Kiss Music News

Justin Timberlake, iertat de soţie? Ce a spus artistul după ce a fost surprins cu o altă femeie!

De ce l-a iertat Jessica Biel pe Justin Timberlake?

După ce a fost prins pe picior greșit, Justin Timberlake a fost ținta tuturor tabloidelor din Statele Unite. Artistul a fost fotografiat zilele trecute, in ipostaze tandre, alături de actrița Alisha Wainwright, care îi este parteneră în filmul „Palmer”. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se țineau de mână pe balconul unui bar din New Orleans, iar sursele au dezvăluit că aceștia au plecat împreună din acel pub, după miezul nopții.

După tot acest scandal, toată lumea a așteptat o reacție din partea lui Justin Timberlake sau a soției sale, Jessica Biel. Între timp, o sursă apropiată celor doi a dezvăluit pentru E!News că aceștia vor merge mai departe împreună și că vor trece pentru acest incident.

Căsnicia lor va supraviețui. El se simte vinovat și se va revanșa față de ea. Jessica este foarte bună cu el și el știe cât de norocos este. Justin a spus că nu s-a întâmplat nimic în acea seară și că doar se afla în acel bar alături de colegii săi”.

Justin Timberlake este căsătorit de șapte ani cu actrița Jessica Biel, iar cei doi au împreună un băiețel, Silas, în vârstă de patru ani.

De asemenea, mai multe surse susțin că Justin Timberlake este nevinovat și că Jessica nu ar fi avut motive să fie dezamăgită de el.

Justin și Alisha sunt doar prieteni. Filmează un film împreună și se aflau în acel bar alături de mai mulți cunoscuți. Nu se întâmplă nimic între ei”, a dezvăluit o sursă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.