Kiss Music News

Nick Jonas și Priyanka Chopra și-au mărit familia!

Nick Jonas a primit cel mai tare cadou din partea soției lui, Priyanka Chopra!

Oficial, Priyanka Chopra poate primi premiul pentru cea mai tare soție, după surpriza pe care i-a pregătit-o lui Nick Jonas. Începând de ieri, familia celor doi s-a mărit cu un nou membru: un cățel, din rasa ciobănesc german, pe nume Gino.

Protagonista din „Isn't It Romantic” și-a anunțat fanii, postând o fotografie pe contul ei de Instagram. „Înapoi la băieții mei”, a scris actrița în descrierea fotografiei cu soțul ei, alături de noul lui prieten. „Bine ai venit acasă @ginothegerman”. Desigur, vedeta nu a uitat-o nici pe cățelușa ei și și-a exprimat dragostea față de ea: „Încă te iubim cel mai mult @diariesofdiana @nickjonas", a adăugat aceasta.

De asemenea, nici Nick nu și-a putut stăpâni bucuria față de micuțul său prieten, care s-a dovedit a fi „cea mai tare surpriză” pregătită de soția lui, cu puțin timp înainte de aniversarea lor.

„Pri tocmai a venit acasă cu cea mai tare surpriză. Vă facem cunoștință cu noul nostru cățeluș, Gino”, a scris artistul pe contul lui de Instagram, alături de un clip în care Gino îl trezește din somn. „Nu m-am mai oprit din zâmbit de când m-am trezit azi dimineața și am realizat ce se întâmplă. Mulțumesc”, a spus Nick într-o postare separată.

Vestea vine la scurt timp după ce actrița, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit că cei doi se gândesc la copii și au în plan să își extindă familia. „Sperăm, dacă Dumnezeu ne binecuvântează cu ei", a spus ea cu un zâmbet imens pe față, într-un interviu acordat pentru E! News, la Festivalul de Film de la Toronto din acest an.

„Cumpărarea unei locuințe și un copil se află pe lista mea”, a împărtășit Priyanka în Vogue India. „Pentru mine acasă este oriunde sunt fericită, atât timp cât am în jurul meu oamenii pe care îi iubesc".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.