Kiss Music News

Lewis, ursul koala salvat din flăcările care au cuprins Australia, a murit!

Lewis a fost eutanasiat din cauza rănilor grave pe care le-a suferit!

În urmă cu o săptămână, o femeie din Austrlia înfrunta incendiile de vegetație pentru a salva un urs koala, rănit și confuz. Animalul a rămas prins în focurile înfiorătoare din portul Macquarie, iar bunica Toni Doherty i-a sărit în ajutor.

Chiar dacă aceasta primise ordin de evacuare din partea autorităților, nu a putut să treacă nepăsătoare pe lângă micul koala, care se îndrepta chiar spre zonele cuprinse de flăcări. Riscându-și propria siguranță, Toni și-a folosit cămașa pentru a înfășura animalul pe care a reușit să îl salveze.

Se urcase într-un copac și avea flăcări pe picioarele din spate, așa că l-am acoperit cu o cămașă, am reușit să-l dau jos din pom, era atât de fierbinte. A fugit către o zonă mai deschisă. Și alți oameni mi-au aruncat o sticlă cu apă și am reușit să sting flăcările de pe el”, a povestit salvatoarea.

Gestul eroic a fost surprins de o cameră de filmat și a devenit viral. Ulterior, ea a dus ursul koala la un spital specializat din apropiere și oamenii din întreaga lumea au urmărit evoluția stării lui de sănătate.

Inițial, ursul a primit tratament pentru arsurile grave de pe întreg corpul, și a fost numit Lewis. Chiar dacă părea că își revine, Lewis „a fost eutanasiat din cauza rănilor care erau prea grave pentru a mai fi tratate”, potrivit Daily Mail.

„Astăzi am decis să-l eutanasiem pe Ellenborough Lewis”, au scris reprezentanţii spitalului pe contul de Facebook.

Lewis este doar unul dintre cei 350 de urși koala care au murit în cele mai grave incendii de vegetație din ultimele decenii. De două săptămâni, flăcările fac ravagii pe toată coasta de est a Australiei și amenință să se extindă și în sudul continentului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.