Cool Stuff

VIDEO | Dakota Johnson din „Fifty Shades of Grey” a dat-o în bară în timpul unui interviu

Urmărește interviul Dakotei Johnson din cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres!

Dakota Johnson a fost invitată recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres pentru a vorbit despre noul ei film, „The Peanut Butter Falcon”, însă lucrurile nu au mers deloc în direcția potrivită.

Pentru început, Ellen a întrebat-o pe protagonista din „Fifty Shades of Grey” de ce nu a invitat-o la aniversarea ei de 30 de ani.

„De fapt, nu. Nu acesta este adevărul, Ellen. Ai fost invitată”, a răspuns aceasta zâmbind. „Ultima dată când am fost la emisiune anul trecut, mi-ai reproșat că nu te-am invitat, dar nici nu știam că vrei să fii invitată. Nici nu credeam că mă placi!”.

Ellen a părut puțin șocată și a asigurat-o pe aceasta că nu ar trebui să existe nicio urmă de îndoială: „Bineînțeles că te plac. Știi că te-am plăcut. Ai fost invitată în emisiune de multe ori”, a adăugat gazda emisiunii pentru a depăși momentul de liniște.

Dialogul a continuat și părea că discuția revine pe drumul cel bun. Însă, totul a devenit din ce în ce mai inconfortabil atunci când Ellen a întrebat-o despre comedianta Tig Notaro care a pregătit un show pentru aniversarea actriței.

„Este comedianta mea preferată”, a spus Dakota entuziasmnată. „În afară de tine”, a completat ea după ce a auzit reacțiile celor din public.

Actrița a realizat că discuția „nu merge bine”, însă atmosfera nu s-a modificat nici atunci când au schimbat subiectul, vorbind despre viitorul film și despre arestarea colegului ei de platou, Shia LaBeouf.

Urmărește întreg momentul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.