Cool Stuff

Celebrul E.T. apare într-o reclamă emoționantă de Crăciun

Celebrul ET apare într-o reclamă emoționantă de Crăciun!

În acest an avem parte de cele mai frumoase reclame de Crăciun, care ne fac să visăm cu ochii deschiși la magia sărbătorilor de iarnă. De această dată, cei de la compania Sky l-au readus pe micile ecrane pe ET, celebrul extraterestru din filmul lui Steven Spielberg.

Reclama îi readuce împreună pe ET și Elliott, iar reîntâlnirea dintre cei doi prieteni este emoționantă. Totul este schimbat în viața lui Elliott, care acum este adult și are o familie fericită alături de soția sa. În schimb, pentru ET totul este atât de diferit, deoarece tehnologia a evoluat foarte mult în toți acești ani, iar Elliott nu mai este același copil visător.

Deși tehnologia ne-a schimbat lumea atât de mult, de când cei doi prieteni s-au întâlnit ultima dată, acum 37 de ani, prietenia lor a rămas una puternică și ne aduce aminte cât de important este să te apropii de cei dragi de Crăciun.

Suntem fericiți că putem readuce împreună aceste două personaje. Și sperăm că cei care vor vedea povestea lui ET și a familiei lui Elliott, se vor simți mai inspirați să petreacă mai mult timp împreună de Crăciun. Iar noi le oferim oportunitatea de a se bucura de magia lui ET din nou, după 37 de ani de la povestea originală”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Sky.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.